2018. aug. 17.

Illatok

Nem tudom ki hogy van vele, de én nem vagyok az a fajta valaki, aki nagyon mereven ragaszkodik egy-egy kozmetikai márkához. Nagyjából csak a kézmosóba a szappan (dettol), és a fogkrém az, ami mindig ugyanolyan nálunk. Na jó, azért a fiúknak szinte mindig mindenből ugyanaz kell, ha kifogy. Illetve ez úgy szokott zajlani, hogy szólnak, hogy fogytán van, vagy épp elfogyott, én meg veszek egy olyat, amilyen volt is. Mert abból baj nem lehet.
Ellenben magamnak..Nem is tudom hányféle testápolóm van most épp használatban, és mindig épp azt használom, amihez kedvem van. Volt egy pár hónap, amíg csak azt az adagolós niveát használtam, abból is legjobban a csereszenyevirágosat szerettem. De aztán meguntam ezt is, és épp szembe jött velem valami málnás testápoló a dm-ben, úgyhogy megvettem. És nagyon jó illata van, nem bántam meg. Most rendeltem az avonból, csokis testradírt, meg rózsás arcmaszkot, meg levendulás lábkrémet, meg testápolót is, aminek nagyon érdekes illata van. A csoki testradírnak fantasztikus csoki illata van, és meg is jegyeztem magamban, hogy meg kell néznem legközelebb, létezik e belőle kézkrém, és testápoló, mert ha igen, akkor kell nekem. Egyszer már volt valahonnan csoki illatú kézkrémem, és az is olyan jó volt, hogy folyton késztetést éreztem arra, hogy a kezemet szaglásszam. :D
Ennek a sokféle illatú kenceficének köszönhetően most majd megint át kell kicsit rendeznem a fürdőben a kosarakat, hogy minden elférjen.
De ez azért kellemes probléma.

És közben végre péntek lett. És kezdődik egy háromnapos hétvége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése