2018. aug. 1.

Hírek innen

Mióta volt az a fülmizériám, vagyis hallójárat gyulladásom, azóta valahogy nem az igazi a fülem, mert folyton viszket. Hol az egyik, hol a másik, hol mindkettő. Próbálom megállni, hogy nem vakarom, de persze nem mindig sikerül. Ma már azon is gondolkodtam, hogy vajon most már így is fogok maradni, és mindig ez lesz, vagy hogy van ez? Igaz, hogy mondta a fülészorvos, hogy majd ezután lesz bajom a fülemmel, ha eddig nem is volt, de igazából nem hittem ám el neki.
Nagyon idegesítő érzés egyébként.
Patriknak megjött a neptun kódja, úgyhogy most már lát ott mindenféle csodát, meg van corvinusos email címe is. Még mennie kell a NEK azonosítót intézni, mert ugye nekik még nem kellett annak idején, amikor középiskolába kerültek.

3 megjegyzés:

  1. A doki nem ajánlotta az Elocom kenőcsöt rá? Nekem három éve volt hallójárat-gyulladásom, utána egyszer visszajött, és akkor ajánlotta az orvos, hogy amikor érzem a viszketést, kenjem be vele belülről (nem mélyen) és akkor elmúlik. Bejött.

    VálaszTörlés
  2. Mi még várjuk a neptun kódot áhhhh tiszta ideg vagyok a kolesz miatt kellene... A füled remélem javul, bár minnél többet vakarod annál szárazabb lesz és még jobban viszket, van valamilyen olajos fülcsepp is. Az elocom jó ekcémára is gondolom azért jó fülre is, csak szteroidos és ezért nagyon óvatosan kell vele bánni ....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem ekcémás (lett?), ezért javasolta, és igen, tényleg óvatosnak kell vele lenni.

      Törlés