2018. aug. 15.

El ne felejtsem

Szerintem holnap teljesen össze leszek zavarodva azzal kapcsolatosan, hogy milyen nap is van. Eddig csak péntekenként volt olyan, hogy délutános héten reggeles voltam, most ez másképp lesz, mert már holnap is. Már ma is kerültem emiatt némi időzavarba, pedig van a munkámnak olyan része is, amikor azért nem árt képben lenni a napokat illetően. De majd összekapom magam.
Egyébként nem történik semmi, csak úgy telnek a napok. Szerintem senki nem várja a tanévkezdést, esetleg Patrikban van némi kíváncsiság az egyetemet illetően, de semmi több. Nem is vásároltunk még semmit, túl nagy késztetést nem is érzek erre. Pedig mi is azon mázlisták közé tartozunk, akiknek a munkahelye anyagilag is besegít ebbe a vásárlásba. Az utalványokat már múlt héten átvettük, azóta is itt várakoznak a borítékban arra, hogy majd mikor költődnek el. Mondjuk nálunk már nem nagyon kell más, mint spirál füzet, nagyalakú füzet, toll. Szerintem körzők még vannak tartalékban, meg radírok is. Színes ceruza már csak elvétve kell valakinek, az sem nagyon érdekli őket, hogy milyen tolltartójuk van, nem lesz nagy fakszni ebből az egészből, az tuti. Bezzeg régen.. az sem volt mindegy, milyen vignetta kerül a füzetekre, tankönyvekre. :D Most már az sem baj, ha nincs is rajtuk. Meg olyan is van, hogy csak egy füzetet használnak, de abba minden belekerül. Én mondjuk ennél mindig precízebb voltam ezekre a dolgaimra, de el tudom fogadni, hogy nekik így is jó.
De még ez ráér.. most arra kell koncentrálnom, hogy holnap csütörtök lesz, és nem péntek. :D

1 megjegyzés:

  1. Rékának igen érdekes üzenő füzete volt idén, volt abban nyelvtan órai munka, környezet, szolfézs, mikor milyen füzet maradt itthon. :) :)

    VálaszTörlés