2018. júl. 11.

Esőnap

Pont úgy lett, ahogy az időkép jósolta tegnap, és ma reggel arra ébredtünk, hogy a tegnapi nyárból ma egycsapásra ősz lett...szakadt az eső, sötét volt, és mindössze 16 fok. Gondoltam is magamban mindenféle cifrát.
Délután azért útnak indultunk, és kis kocsikázás után megálltunk Földváron a Hajózástörténeti Látogatóközpontnál. Ha már megálltunk, természetesen be is mentünk, és megcsodáltunk mindent. Nagyon szép hely, modern, sok minden van, sok mindent meg lehet tudni, és gondoltak a gyerekekre is a játszóházzal, az interaktív játékokkal, a fiatalokra a tabletekkel, amiken a hajókba is be lehet menni.
Amikor visszatértünk Boglárra, még a nap is kisütött, ennek örömére a fiúk még vízilabdáztak egyet a strandon.
Este megnéztük a bulihajó indulását a kikötőben, majd itthon még a horvát-angol elődöntőt is. A hosszabbítást már csak ketten Patrikkal, a többiek addigra kidőltek (bár gondolom Erik nézte a telefonján). Franciaország-Horvatország döntő lesz. ... szerintem erre kb senki nem gondolt a vb kezdetekor.
Mai képek:







1 megjegyzés:

  1. Jelen! Én Franciaországot megjósoltam, de a Horvátokra valóban nem gondoltam. Ellenben nagyon megérdemelnének egy VB győzelmet. :)

    VálaszTörlés