2018. jún. 5.

Mától

Megint mind az öten itthon vagyunk, Roli hazaérkezett az osztálykirándulásról, nagyon fáradtan, tele élménnyel. Beszéltem vele este telefonon, amikor már otthon volt, imádnivaló volt, ahogy hallottam a hangján is, hogy micsoda élmény volt neki, hogy mennyire jól érezte magát. Mire hazaértem, már csak egy ölelésre és egy puszira futotta az energiájából, és már ment is az ágyába. :)
És mától van egy olyan fiunk is, akinek már két nyelvvizsga bizonyítványa is van. A középfok után a felsőfokról is van már bizonyítványa Patriknak. Ha belegondolok, mennyien vannak, akiknek azért nincs még diplomájuk, mert nem sikerült megszerezni hozzá a nyelvvizsgát, neki meg előbb van két ilyen bizonyítványa, minthogy az érettségi bizonyítványát megkapta volna.. hát nem is tudom, mi mindenre lehet még képes. :) De tulajdonképpen mindegy is, mert nekem egy dolog számít, úgy csináljon mindent, hogy neki örömet szerezzen, ne pedig azért, mert elvárják tőle. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy mennyire büszkék vagyunk rá.



7 megjegyzés:

  1. szívből gratulálok itt is! :-*

    VálaszTörlés
  2. Bármire képes :-) Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. De jó!!!! Gratulálok. Mi is várjuk az eredményt. :) Aztán jöhet majd a többi, persze csak ha a gyerek akarja. :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok!!!! Ez fantasztikus teljesítmény!

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük szépen. :)
    Most este azért kicsit lelombozódtunk, ma estére módosult a pontszám a felvi.hu-n az első helyen megjelölt szakra.. 428-ról 450-re emelkedett. 434 van jelenleg. :( Több már biztosan nem lesz..
    Meglátjuk mi lesz a vége majd júliusban, és hát.. előfordulhat, hogy mégis politikatudományok lesz ebből..

    VálaszTörlés