2018. jún. 11.

A helyzet fokozódik

A fülmizéria nem szűnt meg...mondjuk, ha magától megszűnne, akkor már szerintem az megtörtént volna. Csúnya is, idegtépő is, mint eddig, és ha mindez nem lenne elég, akkor lehet még ezt fokozni, mint ahogy a viccben is, amikor megkérdezik a sántától, hogy van e púpja..és aztán ugye mivel úgy válaszol, hogy nincs, akkor közlik, hogy "akkor tessék, itt van". Ma estére az arcom jobb oldalán megjelentek ilyen érdekes ragyák is. Esküszöm, sosem volt még ilyen ronda a fejem jobb oldala, mint most...pedig voltak már eltorzult arcaim..
De csak hogy lássátok, nem ekörül forog a világ...végre ma hosszú idő után megint együtt mentünk délutánra dolgozni. És ez még nem is volt minden, mert volt közös munkànk is. Jobban mondva, ma is tanultam tőle valamit. Olyan jó volt, hogy most megint visszasírom azokat az időket, amikor ez szinte mindig így volt.
Patrik túl van a földrajz szóbelin is, nem tudom leírni mit húzott, pedig elmondta. (Csak nekem ez a földrajz akár kínaiul is lehetne). Nem tudott mindent, de volt amiről annyit beszélt, hogy megkérdezték, sok minden van még a papíron? Mire mondta, hogy ez nincs a papíron, fejből mondom. De azért voltak kérdések is, amik nem nagyon mentek neki. Na majd meglátjuk...
Reggel biztos nem lesz könnyű felkelni, négy és fél óra múlva már indul a nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése