2018. máj. 3.

Nincs egy rongyom se

Vagyis leginkább csak azok vannak. Végül már nem jutottam el sehová sem ruhavásárlás ügyben, és aztán ma este, amikor kinyitottam a szekrényt, hogy megnézzem, miből is választhatok onnan, már meg is bántam ezt. Mert leginkább semmi nincs ott, amiben most jól érezném magam. Felpróbáltam egy ezeréves szoknyát, meg egy blúzt, ami Balázs szerint jó is lenne, szerintem meg lesír róla, hogy legalább tizenkét éves. De lehet, hogy több. És idegesít.
Ahogy idegesít az is, hogy akármennyire is nem túlságosan szembetűnő még, azért rám is felkúszott egy-két kiló, nem éppen a legelőnyösebb tájékaimra. És egy szoknya-blúz összeállításban a nem túlságosan szembetűnő dolgok valahogy nagyon is szembetűnőek lesznek. Vagy csak én vagyok túl kritikus magammal szemben.
Úgyhogy fogalmam sincs, hogy mit fogok felvenni, mert a legkevésbé sem szeretnék feszengeni abban, amit végül fel fogok venni. Lehet, hogy marad a pöttyös ruhám, azzal elvileg nem lövök nagy bakot.. csak éppen most zavar, hogy ujjatlan, és legszívesebben varázsolnék rá valamit, amitől egycsapásra olyanná változna, amilyennek kéne lennie.
Amúgy valószínűleg senki nem fog azzal foglalkozni, hogy mi van rajtam, de ettől még nem könnyebb. :D

2 megjegyzés:

  1. Legyél kreatív :)
    pl. a pöttyös ruhához teríthetnél a válladra egy könnyű sálat stólaként, amit valami brossal megtűzöl, hogy a helyén maradjon.
    Merészebb ötlet: ha nincs rajta fodor a nyaka körül, akkor egy kissé túlméretezett fehér vagy más egyszínű férfiinget vegyél föléje és arra tegyél brosst. Begombolni nem kell, nem is szabad, a blézert helyettesíti. Tehetsz hozzá a nyakadba színben harmonizáló selyemsálat.
    Annyira fiatal vagy még, rengeteg lehetőség van játékosan is öltözni.
    Egyáltalán nem muszáj senkinek hagyományokhoz igazodnia a ruházkodásban, a lényeg, hogy jól érezzed magad a holmidban.

    VálaszTörlés
  2. Mi esküvőre megyünk júniusban, és a hétvégén már elkezdtem a kirakatokat böngészni, hogy mi is lenne jó. Próbálni még nem mertem semmit. Olyan kedvem lenne egy szép lenge nyári ruhát venni, és olyan klasszak is vannak, pl. az Orsay-ben, de van bennem vmi gátlás a ruhákkal kapcsolatban. Sokkal kényelmesebben érzem magam nadrág+blúz kombóban én is.

    A ruhára szerintem is teríts simán csak egy kendőt, vagy esetleg egy boleród nincs? Ha szoknya-blúz, akkor pedig egy övet vegyél hozzá, ami az oldalsó párnácskákat kicsit elrejti.
    Amúgy meg, oké, hogy nem te vagy a főszereplő, de valahol azért mégis :-)

    VálaszTörlés