2018. máj. 12.

Ès akkor a szombat

Ami megint meccsnap volt. De megmondom őszintén, hogy amíg a meccs előtt azon morfondíroztam, hogy hogy is fogom szavakba önteni, ès megpróbálni visszaadni azt, amit a meccsek előtt szoktunk látni, èrezni, tapasztalni.
De most olyan csalódott vagyok a döntetlen miatt, hogy nem tudom ezt elmesèlni.
Az egyetlen pozitívum a mai meccsnappal kapcsolatban, hogy találkoztam Beáèkkal, ès beszèltünk is pár percet.
A csalódást remèlem, hogy el fogják feledtetni a fiúk, ès nem marad keserű szájíz a legvégén az ilyen hülye botlások miatt.

6 megjegyzés:

  1. Mi is nagyon csalódottan jöttünk el és még most is csalódottak vagyunk, valahogy az a gól, nekem drámai volt ott a legvégén...
    De kár, hogy én nem találkoztam veletek :) , egyszer már nagyon jó lenne :) !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Èn is sajnálom, hogy nem találkoztunk, bár veled nehezebb összehozni ott a meccsen, hacsak nem előtte. Az utolsó hazai meccsen is ott leszünk, ha ti is jöttök, mielőtt bemegyünk a stadionba, megpróbálhatunk összefutni mondjuk a sasnál. Mi általában kapunyitásra ott vagyunk.

      Törlés
    2. z nem is biztos, hogy én és Toma ott leszünk, de ti nagyon rendesek vagytok, hogy ilyen korán érkeztek, mi viszont nehéz esetek vagyunk ebből a szempontból :) , most is éppen meccs kezdésre értünk ki, mondjuk máshol is voltunk előtte, de ha nem így van, akkor is mindig éppen ha 10 perccel a meccs előtt érünk ki, szóval szörnyű, na :) ... Ha viszont úgy alakul, hogy esetleg valami csoda folytán összehozhatjuk előbb, akkor mindenképpen szólok :) ... Nyáron a szezonkezdetnél ha mentek, akkor lehet, hogy könnyebb lenne találkozni, mert mi asszem akkor is ott leszünk (legalábbis Mátéból kiindulva :) ...)

      Törlés
    3. Magunkból kiindulva mi is ott leszünk akkor is. 😊

      Törlés
    4. Akkor jó :) , ugyanis az ma lett biztos, hogy 27-én mindannyian megyünk, de megint Veszprémből érkezünk majd, szóval tuti, hogy megint a meccs elejére leszünk csak kint :) ... Szóval a találkozásunk szempontjából, a nyár tűnik jónak :) ...

      Törlés
  2. Pedig hogy örültünk a Fradi gólnál... majd rakok fel videót... csak egyszer jussak már oda, hogy írjak is...

    VálaszTörlés