2018. máj. 4.

Elballagott

Mèg mindannyiunkban ülepszik az èrzès, ès minden impulzus, amit a mai napon átèltünk. A ballagási ünnepség olyan volt, amilyennek lennie kellett. Azoknak, akik nem ilyen szellemisègű iskolában tanul a gyereke, nyilván nagyon furcsa, ha azt írom, hogy Istentisztelettel kezdődött. De itt ez így volt rendjèn. Az meg különösen megható volt, hogy egy kisebb közsègnyi ember imádkozott együtt a ballagó diákok sikeres, boldog èletèèrt.
Gyuri bácsi, az igazgató beszède most mèg az általam eddig hallottaknál is sokkal lenyügözőbb volt. Minden szavából èrződött, hogy szerette ezeket a gyerekeket. A gimis osztálytól való búcsúzkodása közben el is csuklott a hangja, ès amíg a többi beszèdet hallgatta is jó párszor láttam törölgetni a szemèt.
Patrik becsülettel vègigmankózott az iskolán, körbejárta a többiekkel együtt mèg utoljára.
Neki, ès több tàrsának is osztottak jutalom könyveket, ès okleveleket.
De erről már mesèljenek a kèpek.




Ahogy közeledik felè az oklevèllel, a gesztus mèg hàtulról is annyi mindent elárul a kapcsolatukról, ahogy Patrik arca is igen beszèdes


Patrik azt mondja, azèrt hiányozni fog neki ez az iskola, szeretett ide járni. Furcsa ilyet hallani a szájából, de èrthető.

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok Patriknak is, nektek is! Nagyon szép eredménnyel zárta ezt az évet is. :-)

    VálaszTörlés
  2. Sok sikert sz erettsegihez! Gratulalok Nektek, buszkek lehettek Patrikra!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép és megható lehetett a ballagás, ahogy írtad... Gratulálok Nektek, Patriknak különösen, nagyon szépen teljesített ebben az igazán fontos évben is :) ! Sok sikert az érettségihez, szurkolok Patriknak jövő héten!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a ballagáshoz és a szép eredményekhez! Szorítók, hogy az érettségi is úgy sikerüljön, ahogy azt Patrik szeretné! :)

    VálaszTörlés
  5. Sok sikert Patriknak a jövőben is! Váljanak valóra az álmai, a tervei, legyen elég ereje, kitartása, sosem múló lelkesedése, hogy valóra váltsa őket!

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük szépen a kedves szavakat. 😘

    VálaszTörlés
  7. Nagyon sok sikert Patriknak az érettségihez, legyen annyi pontja a végén, amennyi elég tervei megvalósításához! Drukkolok! :)
    Popianyu

    VálaszTörlés