2018. márc. 19.

Most mi van?

Mostanában akartam már vállon veregetni magam, hogy milyen frankón átvészeltem ezt a kicsit sem rövid telet, sehol egy tüdőgyulladás, vagy egy lázas betegség, de még nagyon komoly megfázás sem.
Erre ma reggel már azt éreztem, hogy b@sszus, fáj a derekam, és fájnak a lábaim. Kicsit meg is ijedtem, mert az elmúlt hetekben a kolléganőim sorra dőltek ki ilyen tünetekkel olyan kéthetekre. Aztán már a kezeim is fájtak, meg a fejem olyan furcsán, tompán, mint amikor az embernek a feje tetejét nyomja valami. És folyton fáztam.
Nagyjából el is könyveltem magamban, hogy na, akkor ezt most lehet, hogy én sem úsztam meg, és majdnem biztos is voltam benne, hogy mire hazaérek, már minimum hőemelkedésem lesz. De nem lett. A furcsa fájogatások megvannak, de ezen kívül semmi más.
Így aztán most fogalmam sincs, hogy mi van.. lehet, hogy csak fáradt vagyok (már hétfőn), de az is lehet, persze, hogy bujkál bennem már valami, csak még nem adtam meg magam.
Az biztos, hogy befolyásom nem sok van a dologra, ha összeszedtem ezt a vírust, akkor így jártam. Egy-két napon belül biztos ki fog derülni, hogy mi van. (vagy hogy mi nincs)

3 megjegyzés:

  1. Szerintem ezt kivéded. Legalábbis drukkolok! :)
    Popianyu

    VálaszTörlés
  2. Nagyjából ugyanúgy voltam ma is, mint tegnap, de legalább nem rosszabb..Nem adom magam könnyen. 😊

    VálaszTörlés