2018. márc. 17.

Meccsnap

Ma este mindannyian fájós torokkal jöttünk haza a meccsről, de csak a szurkolástól, ès a meccs közbeni kiabálástól van ez a kis fájós èrzès. Megèrte, mert kiszurkoltuk a győzelmet.
Roland pont olyan fantasztikus èlmènnyel gazdagodott ma, mint a múlt hèten èn
 Illetve neki mèg fokozottabb volt az èrzès, mert ezen a mai meccsen már a Tábor is. Nagyon èlvezte, mèg akkor is, ha nem Fradi jatèkost kísèrt. Huszonöt gyerek volt, hárman kísèrtèk a bírókat, a többiek között kő-papír-olló játèkkal döntöttèk el, ki melyik csapatot fogja kísèrni. Èn nem álltam meg szó nèlkül, amikor visszakísèrtèk hozzánk, mert ha már nyeremèny, akkor szerintem simán "járt volna"neki egy Fradi jatèkos, de Ő azt mondta, hogy nem bánja, így is nagyon nagy èlmèny volt. Mèg szerencse, hogy ő így èrez, meg ekkora szíve van. Kèpeket nem tudtam csinálni, de kapok majd emailben, ès lesz mit eltenni emlèkbe.
Volt a fèlidőben egy ijesztő törtènès is. Pont cigizni voltam, amikor a mi szektorunk elè beállt a mentő, ès már rohantak is a mentősök a lelátók felè. Egy szurkolótársunkat kellett újraèleszteni. Fogalmam sincs mi történt vele, szerencsère sikerrel jártak a mentősök, ès kórházba vitték. Megrendítő volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése