2018. márc. 8.

Ha egy üzlet beindul...

...avagy kérni tényleg tudni kell. :)



Így zajlott a beszélgetés köztünk március elsején. 
Aztán tegnap este azt mondja nekem Balázs, hogy nézd meg, meddig lehet vásárolni, és ha lehet még, akkor vegyél valamit, hátha nyersz. Én meg hallgattam rá, és vásároltam a fradi shopban. Úgy voltam vele, hogy az esélytelenek nyugalmával írtam a megjegyzésbe, hogy "nőnap", mert én aztán vagyok akkora lúzer, hogy tutira nem leszek benne abban a tizenegyben. 
Aztán ma hazaértünk, leültünk ebédelni, ránéztem az órára, és mondtam, na, nemsokára kiderül, hogy leszek e játékos bekísérő, vagy nem. Vásárolni indultunk, amikor kaptam egy üzenetet messengeren, amiben boldog nőnapot kívánt nekem Balázs egyik unokatestvére. Még mondtam is, miközben már a választ pötyögtem neki, hogy na, ezt most nem is tudom mire vélni, mert nem szokott nekem írni, pláne nem ilyesmit. Mire a következő mondatában azt írta, hogy "tegnap nem gondoltam, hogy tudod überelni Balázst". Kikerekedtek a szemeim, és izgatottan kérdeztem Balázst, hogy lehet, hogy nyertem? :D :D És már kerestem is a Groupama Aréna facebook oldalát, hogy lássam..

 és ott volt a nevem. Rögtön kétszer is, mert milyen kicsi is a világ, a tizenegy nő között kettő is van, akit ugyanúgy hívnak (csak a druszámnak még Fanni is a keresztneve). Hát fenomenális érzés, de nem mertem rendesen elhinni egészen addig, amíg fel nem hívtak, és meg nem beszéltük a részleteket. Bevallom, nagyon izgatott vagyok, mert sosem volt még ilyen élményben részem, és lehet, hogy gyerekesnek is tűnik kicsit ez a fajta izgatottság. :) Azt, hogy melyik játékost fogom bekísérni nem tudom, mert majd a meccs előtt, amikor már hivatalos lesz a kezdőcsapat, akkor fogjuk kisorsolni. (vicces lenne, ha Lovrencsics Gergőt húznám :D) De mindegy is, mindenkit szeretek. 
Az egy kicsit beárnyékolja az örömömet, hogy elvileg külön kell ülnöm a fiúktól, illetve egy valaki jöhet velem az egyik vip szektorba. Ezt még nem döntöttem el, hogy hogy legyen, mert én simán azt is el tudom képzelni, hogy elkísértetem magam a saját helyemre, ahova a bérletem szól, hogy együtt legyünk. :) (Balázs szerint meg hülye vagyok, mert ki kell használni a vvk szektoros jegyet)
A hétre még nincs vége a Fradis bejegyzéseknek, mert tuti, hogy szombaton is el fogom mesélni, hogy milyen volt. :)

1 megjegyzés: