2018. márc. 10.

Fantasztikus èlmèny

Ilyen csak egyszer adatik meg az ember èletèben gondolom, hogy olyan èlmènyben van rèsze, amiről kb. kislány kora óta álmodozik. Hányszor kèpzeltem el règes règen, hogy milyen jó lenne találkozni Miriutával, Lipcseivel, Horváth Ferivel. Igaz, egyszer vèletlenül találkoztam Albert Flórival, akinek az èdesanyja ugyanazon az osztályon feküdt a Sport kórházban, mint èn. Mèg a Fradi pólómat is aláírta, de sajnos anyám kimosta, ès el is tűnt az aláírás.
Arról is jó párszor ábrándoztam már magamban, hogy vajon milyen lehet belülről az a zöld füst, ahogy jönnek ki a jatèkoskijárón, milyen lehet meglátni azt a rengeteg embert a lelátókon, akik mind azèrt vannak itt, mert szeretik a csapatot.
Hát ma valóra vált ez az álom. Igaz, nem lehetett a jatèkosokkal beszèlgetni, mert csak kèt perccel a bevonulás előtt találkoztunk, ès azt is jó előre elmondták, hogy ott már nem szabad őket zavarni, szelfizni, stb. Azèrt a telefonomat bevittem, hátha, de sajnos szelfire nem volt lehetőség. Èpp csak kèt autogrammot tudtam begyűjteni az ajándèkba kapott póló hátára, amikor már indultunk is kifelé. Azt az èrzèst, amikor mentünk kifelè, ès gomolygott a füst, ès hallottam, ahogy az a sokezer ember ènekli a Fradi indulót, nem is tudom leírni. Rálèpni a Groupama arèna fèltve őrzött gyepère megint csak valami frenetikus èrzès volt.
Kaptam egy szál fehér tulipánt, meg kèt puszit Paintsiltől, ès máris futnunk kellett le a pályáról.
Vègül nem mentem a VVK szektorba, hanem a bèrletes helyekre mentem, hogy onnan nèzzem a meccset. Na, az sem volt semmi, ahogy odajutottam, mert a karszalagomnak köszönhetően csak úgy nyíltak az ajtók.
Kb öt pertől maradtam le az elejèn. De vègül 5:0,--a nyertünk.
Ès... Bármilyen hihetetlen is, Balázs ma is nyert. Ö lett a nap szurkolója, az ő kartyàjànak a számát sorsolták ki. Azt mèg nem tudjuk, hogy nincs nyeremènye, elvileg hètfőn hívják majd.








7 megjegyzés:

  1. Mikor hallottam,hogy nagy győzelem született,rögtön gondoltam rád...:-)

    VálaszTörlés
  2. Képzeld Dius, azt hiszem láttalak a lelátóról a meccsen :) ! Nagyon messze voltál onnan, ahol ültem, de tudtam, hogy kint leszel és kerestelek persze a szememmel, szóval szinte biztos, hogy TE voltál :) !
    Örülök a nyereményeiteknek, lendületben vagytok! Lehet, hogy lottóznotok kellene :) !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 😊 Kár, hogy èlőben nem találkoztunk, pedig jó sokáig ott voltam a sas környèkèn a meccs előtt.
      A lottón nem nyertünk, valószínűleg azèrt, mert annak semmi köze a Fradihoz. 😁

      Törlés
  3. Jo olvasni az oromotokrol. En meg vegre kielveztem a napsutest, futottam egy jot a szabadban es a kaveimat a teraszon fogyasztottam el. Ettol ugy feltoltodtem vegre en is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fantasztikus idő volt, mi is èlveztük azt is. Remélem most már sok ilyen feltöltődős nap lesz.

      Törlés
  4. Gratulálok Dius, főleg azért mert életed egyik vágya teljesült! Kipipálhatsz ismét valamit a bakancslistádról, ha van olyan! :) Szép napot, végre itt a tavasz és a meleg!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Szuper lehetett onnan lentről körbenézni! Az biztos, hogy ez egy felejthetetlen emlék lesz :-)

    VálaszTörlés