2018. márc. 15.

Ez lenne jó

Ha hirtelen holnap úgy èbrednèk, hogy visszamentünk az időben kb huszonegy èvet, de megmaradt ez az èlettapasztalatom, amivel már rendelkezem, akkor egèszen biztos, hogy èjjel-nappal tanulnèk, hogy aztaa bejussak az egyetemen marketing vagy kommunikáció szakra. Ott aztán mindent megtennèk, hogy ahhoz a tanárhoz kerüljek, aki kapcsolatban van a Groupama Arèna marketing csapatával. Tanulnèk, mint egy őrült, hogy vègül abba a csapatba bekerüljek, mert elkèpesztő hatással van rám ez a focis közeg. Lehet, hogy előző èletemben focista voltam, vagy nem tudom, de az elmúlt napok eseményei annyi pozitív energiát adtak, hogy folyamatosan arra vágyom, hogy ne is legyen ennek vège többet.
Erről a marketinges dologról már lecsúsztam (de van egy fiam, aki èpp erre a területre kèszül), úgyhogy valami alternatív megoldást kell találnom arra, hogy legyen mindig utánpótlása a pozitív energiáknak.
Ma átvettük Balázs mezèt Lovrencsics Gergőtől. Voltunk olyan bènák kezdetben, hogy pont vele nem kèszült közös fotó...mert èn arra vártam, hogy majd Gergő (a marketinges) valahogy irányítja ezt a dolgot. Mire meg rájöttem, hogy nem ez történik, addigra Gergő már alá is írta a mezt, ès vissza is ment az öltözőbe. (Azèrt szerencsère a mez átadását a Fradi fotósa megörökítette, azt majd megkapjuk). Amíg Böde Danira vartunk, aki szintén nyeremènyt adott át, addig èn kèzbe vettem ezt a fotó dolgot, ès az edzèsről távozó játèkosokat inzultaltam ezügyben. 😊 Szerencsére nem vettèk rossz nèven, így a szombati pólómon is több lett az aláírás, ès lett kèt nagyon jó fotóm is.
Meg ettől egy nagyon feldobott hangulatú napom is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése