2018. márc. 27.

19

19 évvel ezelőtt volt az a nap, amikortól hivatalosan is egy pár vagyunk.
Annyi minden történt ez alatt a tizenkilenc év alatt.. akkor kezdtünk el élni úgy igazán. Megéltünk együtt már rengeteg fantasztikus dolgot, rengeteg emlékezetes eseményt. Voltak rossz időszakaink, voltak rosszabb napjaink. Voltak olyan pillanatok, amik örökre belém égtek, és voltak olyanok is, amit igyekszem elfelejteni.
Nem mindig vagyunk a legjobbak együtt sem, és egymásnak sem, de szerencsére ott van közöttünk az a fajta szeretet, ami miatt mindig megyünk tovább. Együtt.
Nem tudom mennyire furcsa az, hogy ennyi év után még mindig ugyanúgy meg tud dobbanni a szívem egy-egy pillantásától, még mindig vannak bennem olyan érzések, mint akkoriban, a kezdet kezdetén.
Azt remélem, hogy ez így is marad, amíg világ a világ.. és utána majd kezdjük elölről egy másik világban. Még sok évünk van együtt, még sok mindent fogunk megélni, és együtt fogunk megöregedni.
Azt mondjuk nem árulom el, hogy mi az az egy dolog, ami a tizenkilenc évünk alatt még sosem történt meg.. csak azért örökítem meg, hogy én majd emlékezzek rá akkor is, amikor a harminckilencedik házassági évfordulónkon fogok írni. :)

"Ugyan a világ számára csak egy vagy a sok közül, de nekem te vagy maga a világ". (Suki Kim)

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok nektek, és kívánok még sok-sok évet közösen!

    VálaszTörlés
  2. Boldog évfordulót Nektek! Még sok ilyen szép közös évet kívánok nektek én is :) !!!

    VálaszTörlés
  3. Ritka kincs ez, őrizzétek meg! Sok-sok boldog évet még együtt! :)
    Popianyu

    VálaszTörlés