2018. febr. 6.

Mától

Mától azt is tudom, hogy mennyi fizetésemelést kaptam. Az idén sem lehet okom semmi panaszra, mert most már igen szép összeg szerepel a besorolási bérem mellett. Volt egy beszélgetés is a főnökeimmel a szerződés módosítás aláírása apropóján, amikor egy csomó mindent elmondhattam, amit már akartam egy ideje, és ez legalább olyan jól esett, mint a béremelés. :)
Mától van nyestriasztó is a kocsinkban, így aztán őszintén remélem, hogy ezentúl sehol nem akar majd belemászni, és tovább űzni azt az idegesítő játékát, hogy a motorháztető alatti "szigetelést" tépkedi szét. Igen nagy darabot kiszedett már belőle.. és volt már azért olyan autónk, amiben meg is rágott egy vezetéket, úgyhogy elég nagy elvárásaink vannak ezzel a riasztóval kapcsolatban.

A mindenféle jó hír ellenére olyan fáradt vagyok, hogy épp az előbb csodálkoztam rá, hogy még csak kedd este van. A fáradtság faktorom simán csütörtöknél jár már. Igaz, minden reggeles héten ez van, hogy négy-öt órát alszom éjjel, aztán fél napokat csak szenvedek a kialvatlanságtól. Egyszer lehet, hogy ki kéne próbálnom, hogy lefekszem nyolckor, lesz, ami lesz.. Mondjuk jól meglepném vele magamat is, mert szerintem utoljára kisgyerekként voltam olyankor ágyban. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése