2018. febr. 27.

Kezes

Ma elnèztem a kezemet, ami már megint fáj is a kiszáradt bőröm miatt, ès gondoltam, hogy na, emiatt talalhatták ki annak idején a kesztyűt a hölgyeknek. Mert bizony, bajban lennék, ha most meg kellene jelennem valami társasági esemènyen, ahova illene kiöltözni is. A kezeimet vagy el kène dugnom, vagy kesztyűt kène húznom, hogy ne tűnjek úgy, mintha èn lennèk szegèny Hamupipőke.
Amúgy persze, nincs mièrt szègyenkeznem, mert a munkától, ès a hidegben dolgozástól nèz így ki. De azèrt jó lenne holnap sokkal szebb kezekkel èbredni.



7 megjegyzés:

  1. Dius amennyiben még nem használtad, akkor ajánlom figyelmedbe a Naturland körömvirágos kézápoló balzsamot, száraz, érzékeny bőrre 120 ml, kb. 4-500.-Ft között van. Könnyen beszívódik.
    Nagyon szép napot kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Én nem dolgozom a hidegben és sokszor krémezem is akezem, de mégis ilyen mint a tiéd - öreg kezem van, de már 20 évesen is ilyne volt- a szép körmök viszont határozottan dobnak rajta, nem tűnik annyira lestrapáltnak, szóval nekem nagyon bejött a műköröm:) Amióta van, nem utálom a kezem:)) Havi 1x 2,5 óra és 3600 Ft- megéri! Ja és nem hosszú természetesen, csak szolíd, most éppen olyan,hogy hőre változik a színe a lakknak, csillámos farmerkék ha hideg a kezem és rózsaszínre vált amikor tornázom vagy fürdök, a legszebb amikor színátmenetes:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A munkahelyemen szigorú èlelmiszerbiztonsági rendszer van, így a saját körmömön sem lehet körömlakk sem, műköröm meg aztán főleg nem, így sajnos ez az opció kimarad. Pedig amikor nekem is volt, èn is szerettem.

      Törlés
  3. A tél végére az én kezem is igényli a napi ápolást (amúgy el szoktam feledkezni róla), kenem azzal, ami a kezem ügyébe akad...:)
    Popianyu

    VálaszTörlés
  4. Az én kezem is ilyen, de nekem gyerekkoromtól kezdve ilyen száraz fajta. Mániákus kézkenő vagyok, már-már kényszeres, de az sem igazán segít. Kesztyűt meg azóta hordok, mióta biciklivel járok.

    VálaszTörlés