2018. jan. 28.

Vasárnap

Azt szeretem, amikor a dolgok szépen, rendben történnek. Hiába, ezen nem fogok tudni változtatni, és nem is fogok tudni engedni belőle, hogy akkor nyugodt a lelkem, ha vasárnap estére minden ruha újra a szekrényben van, ha üres a mosogató, ha össze van készítve hétfő reggelre mindenkinek mindene. Oké, az iskolatáskákat már régesrég nem ellenőrzöm, de azért Rolinak még összekészítettem a tesi cuccát. Főleg, mert ő holnap reggel rögtön nulladik órában tesivel kezd. Már önmagában a nulladik óra is egy gyerekgyilkos valami, de még hétfő reggel, és tesi.. na, az nálam már egyenesen bűncselekmény kategória. :D
Egyébként a vasárnap is jó volt, ebéd után vásárolni voltunk a két nagyobb fiunknak farmert. Itt is nagyon látszik, hogy micsoda különbség van köztük, mert Eriket képtelenség volt eltántorítani attól, amit a fejébe vett, és nem volt hajlandó kompromisszumra, abban az üzletben, ahol először voltunk, meg sem nézte a nadrágokat. Pedig szerintem sokkal jobbak voltak ott, mint amit végül vettünk neki a másik helyen, de mindegy, ő hordja, nem én. :)
Amúgy az tök fura, hogy mindig úgy elképzelem, amikor állok a szekrényem előtt, hogy majd elmegyek, és vásárolgatok magamnak ezt-azt, mert elég gyér a felhozatal nálam ruhaügyben, de aztán, amikor ott vagyok egy ruhaüzletben, semmi kedvem az ilyesmihez. Megnézek egyet-kettőt, aztán, ha azok nem jönnek be, akkor már el is ment a kedvem.
Holnap kezdődnek újra a dolgos hétköznapok. Nekem ezen a héten megint lesz lógós napom is, rögtön kettő is, bár.. annyira nem is lógós, mert szülői értekezlet lesz mindkétszer. :) Csak úgy fogynak a szabadságaim.. mennyivel egyszerűbb annak, aki nem két műszakba jár dolgozni.

2 megjegyzés:

  1. A vásárlással én is úgy vagyok mint te, ja és a szabikkal is, mondjuk nekem nem szülőire megy el, hanem mondjuk ha dokihoz kell mennem ellenőrzésre, amit te a két műszak miatt pl. el tudsz intézni:))

    VálaszTörlés
  2. Á, ne hidd, nekem is bőven megy el ilyesmire is szabim. Nálunk mèg a vèrvètel is idöpontos rendszerben megy, ès csak a szerencsèn múik, hogy sikerül e a dèlutanos hetem valamelyik reggelère időpontot kapni.

    VálaszTörlés