2018. jan. 12.

Jó kis péntek

De jó volt, hogy ma nem kellett menni dolgozni. Nem csináltam semmi különöset, ez az érdekes fájás nem is nagyon engedett volna nagy dolgokat. Mostanra mondjuk nem is vagyok biztos benne, hogy ez a derekam, és nem esetleg a vesém rakoncátlankodik. A mindentudó jóbarátom (google) szerint egy hétig tartó derékfájás az belefér a normálisba, merthogy olyan mindenkivel előfordul. Így aztán meg is nyugodtam ettől, és gondoltam is, hogy egészen jól belőttem magamnak azt az időpontot, amikor már majd elmegyek az orvoshoz, ha így marad.
Azért attól semmi nem tartott vissza, hogy ma elmenjek a könyvtárba. Egyrészt, mert tegnap este kiolvastam az utolsó onnan hozott könyvet is, és ugyan lenne mit olvasnom, de az nálam már majdnem bűnnek számít, ha nem viszem vissza azonnal, amikor azok az olvasnivalóim elfogynak, és persze, hoznom is kell másikat. A könyvtárnak ma is varázsereje volt, mert abban az időben, amit ott töltöttem, nem fájt a derekam sem, és nem is agyaltam semmin azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amiken a héten épp eleget már. Lehet, hogy oda kéne költöznöm? De gondolom a varázserő csak így működik, ha nem vagyok ott mindig. Az meg nagyon érdekes tapasztalás volt önmagamról, hogy mennyi olyan könyvet olvastam már el, aminek a címét nem jegyeztem meg, viszont a történet teljesen megvan. Ma több olyat is levettem a polcról, ami a cím alapján vonzónak tűnt, és ahogy megfordítottam, a tartalom után kíváncsiskodva, máris beugrott, hogy aha, ezt bizony már olvastam. Vannak könyvek, amiket többször is elolvasok, nem zavar, hogy tudom hogy fog alakulni a történet, de amíg vannak új, felfedezésre várók is, addig azért szívesebben hozom el azokat.:)
Azt meg azért még mindenképpen említenem kell itt is, hogy ugyan az én férjem rettenetesen kishitű önmagával szemben, de azért a mostani vizsgáin rendre olyan eredményeket ér el, amiktől remélhetőleg szert tesz némi önbizalomra is. Csupa ötös. :) (így aztán máris tudjuk, hogy Patrik honnan is szedte az okosgénjeit... bár bennem eddig sem volt efelől semmi kétség)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése