2018. jan. 16.

Hétkezdő jó hír

Nem tudom, hogy lélektanilag direkt így szánták, hogy pont hétfőn, amikor az emberek kilencven százalékának a legrosszabb napja van (vagyis annak élik meg), ráadásul pont a kék hétfőn (kék hétfő az év legdepressziósabb napja.. azaz január harmadik hétfője) jelentik be, vagy csak a véletlen hozta így. Mindenesetre ma azzal kezdődött a munkanapunk, hogy megtudtuk, milyen bérfejlesztésekre, és cafeteria juttatásokra számíthatunk az idén.
Csupa jó hírt kaptunk, és ugyan én még konkrétan nem tudom a saját bérem összegét, de mivel már a mostanival is rendkívül elégedett vagyok, így mindenképpen örülni fogok, akármennyi is lesz is. Az egyéb juttatások összegét már tudom, és nem semmi, azt kell mondanom. :) Csupa öröm lesz az idén is minden egyes fizetésnap. :)
Az külön jó, hogy az idén már én is kapok szép-kártyát (ez nálunk a cégnél eltöltött idő függvényében adható juttatás), és az idéntől pont dupla összeg kerül rá, mint eddig. :) Attól eltekintek, hogy ha a mostani rendszert tavaly vezetik be, akkor már tavaly is kaptam volna, mert visszafelé nem nézünk, mindig csak előre. Már előre örülök neki, hogy mennyi minden jó dologban lesz majd részünk belőle. :)
Pont jókor jött ez a hír, amikor valóban épp nem egy felhőtlen időszakomban vagyok odabent. Most kicsit kisimultak a felhők emiatt. :)

És a másik, ami egyáltalán nem kevésbé fontos, mint az előző hír. Eriktől kaptam ma egy fotót messengeren délelőtt, hogy nehogy elfelejtse este.


Hát azt hiszem, érthető, hogy miért gondolom úgy, hogy Erik a lehető legjobb helyen van ebben az iskolában, ezzel az osztályfőnökkel. Csodálatos, hogy ilyen is van. :)


5 megjegyzés:

  1. Veled örülök, kár hogy nem tudom elolvasni a levelet- miről szól?

    VálaszTörlés
  2. Nem tudod kinagyítani, ha rákattintasz?

    VálaszTörlés
  3. Te bérfejlesztésednek örülök, bár kicsit furcsa a hirtelen felröppenő bolti dolgozok bére, de hátha így elmozdulnak kicsit jobban a bérek mindenhol.
    En még kicsit izgulok, milyen ajánlatot kapok a próba idő után.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Èn nem bolti dolgozó vagyok, de nyilván ők is èrintettek. Mi a furcsa? Remélem olyan ajánlatot kapsz, amilyet szeretnél. 😊

      Törlés
    2. Tudom, nem jól fogalmaztam meg, tudom hogy te kB. Mit csinálsz. 😉 engem az zavar (dolgoztam kereskedelmben, imádtam), hogy a bolti dolgozókat, nem szelektálták, szelektálják, hanem minden olyan embert felvettek aki nem oda való. És ahhoz képest, és tudom, hogy rengeteget dolgoznak, és azt is, hogy nem cserélnék velük, mert megbecsülésük sincs, de a fizetésük bizonyos áruház láncoknál szépen emelik. És azt is tudom ez azért van így mert ezek külföldi tulajdonú áruház. Tehát én így értettem a furcsaságot.

      Törlés