2017. dec. 31.

Boldog Új Évet Kívánok!



"Hamarosan felvirrad az újév első reggele, és ilyenkor az emberek, amikor felébrednek, arra gondolnak, hogy vajon mit hoz nekik a jövő, mit várnak tőle, mit szeretnének elérni, miben reménykednek. De én ezen a reggelen azt akarnám üzenni nekik, hogy ne szerelmi boldogságot vagy sikert vagy gazdagságot vagy hatalmat vagy hosszú életet vagy éppen jó egészséget kívánjanak maguknak. Azt szeretném, ha összekulcsolnák kezüket, és gondolatban egyetlen fohászt fogalmaznának meg: Istenem, mielőtt eljön az aratás ideje, engedd megérlelődni a lelkem!"
(Selma Lagerlöf)

Mindenkinek kívánom, hogy minden, amit szeretne elérni, sikerüljön, legyen mindenhez elég erő, legyen sok-sok boldog pillanat minden napban, legyen egészség, és legyen része sok-sok szeretetben.
És kívánom még:
Beának és Erikának, hogy a felújítás-bővítés-költözés zökkenőmentesen teljen, és legyen majd nagyon sok örömük az új lakásaikban.
Taminak, hogy sikerüljön jól a fiának a felvételi, és olyan középiskolába kerüljön, ahová leginkább vágyik. Emellett persze, hogy minden elhatározását sikerüljön véghezvinni.
Teide-nek, hogy a következő évben is maradjon ilyen vidám, és lendületes, és tegyenek sok-sok kirándulást az új autójukkal.
Anikónak, hogy találja meg azt az egyensúlyt a család és a munka között, amire olyan nagyon vágyik, és sikerüljön minél hamarabb megoldást találni az életközépi válságra.
Annamarinak, hogy a következő évben is legalább ilyen sportos tudjon maradni, mint amilyen az idén volt. (csak csodálom az instagramos fotókat mindig)
Eszternek kívánom, hogy a következő év legyen még sikeresebb, mint az eddigi volt, és legyen tele a naptára coach ügyfelekkel. :)
Szityának kívánom, hogy a következő évben is legyen elég energiája a lányok mellé, Zitának sikeres érettségit és felvételit. (és remélem, hogy nyáron Balatonbogláron összefutunk)
Móninak is kívánok sok-sok energiát mindenhez, ami rá is vár, Márkónak sikeres érettségit.
Áginak kívánom, hogy tudja megtartani a fogadalmát, és tényleg írjon minden nap.
Balázsnak kívánom, hogy legyen elég ereje elfogadni a rá váró összes kihívást, és végre higgye el, hogy mindent meg is érdemel.
Magunknak azt kívánom, hogy legyen több időnk egymásra, ne csak hétköznapi csipp-csupp dolgokkal.
Patriknak kívánom, hogy úgy sikerüljön minden, ahogy szeretné. Váljon valóra minden álma.
Eriknek kívánom, hogy legyen kicsit könnyebb minden, és találjon mindenben akkor örömet, amibe belekezd, mint a focizásban.
Rolinak kívánom, hogy maradjon meg ilyen gyereknek, amilyen, ezzel a határtalan szeretettel, fantáziával és kreativitással, ami most is van neki.
Csabának kívánom, hogy ne úgy teljen az év, ahogy kezdődik, és legyen sokkal több kórházmentes és orvosmentes nap, mint az idei évben volt, és végre legyen túl azon a műtéten is, amit annyira vár már. (ez a kettő ugyan kicsit üti egymást, de sebaj)

És mindenkinek, akit ugyan név szerint nem soroltam fel, szívből kívánok minden elképzelhető és elképzelhetetlen jót a következő évre.

9 megjegyzés:

  1. Legyen így! Köszönöm és kívánom, hogy olyan éved/évetek legyen amilyenre vágysz/vágytok!
    (ez az idézet engem is megszólított, de én végül nem ezt választottam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanazt a kettőt választottuk ezek szerint, mert nálam is az volt a másik választott, amit vègül te posztoltál. 😊

      Törlés
  2. Meghatódtam...
    Kívánom, hogy nektek is teljesüljenek az álmaitok és legyen boldog, harmonikus az új évetek (is)!

    VálaszTörlés
  3. Koszonom! Jo erzes, h sportosnak latsz, pedig nem posztolok minden edzest, csak a futasok kozul nehanyat. Nekem ez jelenti a kikapcsolodast es a feltoltodest, igy tudok reggel bemenni dolgozni es vegigcsinalni a napot. De ugyanilyen fontos, h finom eteleket keszitsek a csaladomnak hetvegen es h jusson ido minosegi kozos idore. En azt kivanom Neked, az olvasoidnak es magamnak is, h talaljuk meg az egyensulyt ebben az evben is a csalad, munka, kikapcsolodas, minosegi ido eltoltese kozott. A legfontosabb azonban, h maradjunk egeszsegesek, mert ez a fo piller. Boldog uj evet Kedves Dius es Olvasok!

    VálaszTörlés
  4. Köszi, Dius, minden elképzelhető jót kívánok nektek is! :-)

    VálaszTörlés
  5. Köszi, Dius, Sok vidámságot kívánok Nektek az évre, és erőt és türelmet a kihívásokhoz.

    VálaszTörlés
  6. Én is meghatódtam! Köszönöm a jókívánságot, és én is csak olyan jó kis évet kívánok neked és családodnak amilyen a tavalyi volt! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon kedves vagy, Dius, köszönöm! Kívánom, hogy az egész családnak legyen békés, szép új éve, és minden sikerüljön úgy, ahogy szeretnétek és ahogy nektek a legjobb. <3

    VálaszTörlés
  8. Jaj, köszi, Dius!!! Ez igazán kedves tőled!!! Én meg azt kívánom, hogy valósuljon meg minden, amit kívántál! :)
    És Patriknak pedig külön küldeném az érettségizős szurkolásomat!
    Boglárt pedig én is várom!

    VálaszTörlés