2017. nov. 10.

Ami várható

Engem még nem kapott el a karácsony-láz, ami azért kezd már eluralkodni. Akármerre megyek, mindenhol belefutok a mikulásokba, a karácsonyfa díszekbe, az ilyen-olyan meglepetésnek valókba. Még tudatosan távol tartom magamtól, nekem még gondolatban november eleje van. És az még nálam épp csak az ősz kezdete, nem az adventé. (de azért a pinteresten már én is nézelődtem a témában, bevallom :D)
Igaz, lehet, hogy jobban tenném, ha most hirtelen egy éjszaka alatt átvariálnám a gondolkodásomat, és akár a következő három napban mindent ki is találnék a karácsonnyal kapcsolatban, mert nem könnyű hetek várnak rám. A kolléganőm hétfőn van az idén utoljára, műteni fogják jövő hét csütörtökön. Azt igen határozottan közölték velem, hogy az ő munkáját is én fogom átvenni a magamé mellé. Nem aggódom azon, hogy nem vagyok képes megcsinálni. A jövő hétre rögtön kaptam egy igen fontos és igen pontosan elvégzendő feladatot, a teljes hálózatot érinti, úgyhogy csütörtökön, miközben a kolléganő épp a műtőasztalon fekszik majd, én várhatóan kisebb gyomorgörcs árán fogok ezen a feladaton túlesni. :)
De semmi gond, van most három napom rápihenni az erőltetett menetre. Addig itthon van mit csinálni bőven. Vár egy jó nagy rakás mosnivaló, koszos ablakpárkányok, a függönyök is hálásak lennének egy mosásért, a joy kuponokat is le kéne vásárolnom valamikor. És ma este azért az már eszembe jutott, hogy arról aztán fogalmam sincs, hogy mit fogok felvenni Patrik szalagavatójára. És most először úgy igazán komolyan szöget ütött a fejembe, hogy talán itt lenne az ideje beszerezni azt a bizonyos "kis feketét", ami elég időtálló, és megfelelő bármilyen alkalomra. Az lenne a legjobb, ha mondjuk valahol szembe jönne velem. És akkor meg is venném. :)

4 megjegyzés:

  1. Tegnap pl a C&A-ban is láttam LBD ruhákat, szóval oda is nézz be, ha keresed a kis fekete klasszikusodat.

    VálaszTörlés
  2. Én karácsony imádó vagyok, de gondolom ezzel nem mondtam újat :D

    VálaszTörlés