2017. okt. 14.

Pont így

Talán emlèkeztek mèg rá, amikor egyszer, amikor a szeretetről írtam, Balázs a gyerekek "elè" helyeztem. Akkor sokan nem èrtettètek, ès talán meg is "botránkoztatok"ezen. Ma találtam valamit a könyvben, amit olvasok, ami tökéletesen leírja, amit èn is èrzek.
"..ès tènyleg:ha van valaki a családunkban, akit a kedvencemnek mondanèk, az nem más, mint maga Nick. Feltètel nèlkül ès vègtelenül szeretem a gyerekeimet, ès ha kempingezès közben őket is ès Nicket is megmarná egy vipera, ès csak két ellenszèrum lenne a hátizsákomban, gondolkodás nélkül az ő èletüket mentenèm meg. Ès mègis: nincs a Földön mèg egy olyan ember, akinek szívesebben lennèk a közelèben, mint a fèrjem. Ès ezt attól a pillanattól tudom, amikor először találkoztunk. " (Emily Griffin: Szívügyek)
Hát pontosan így van ez.

3 megjegyzés:

  1. Igen. Én emlékeztem rá...

    Épp ezért nagyon furán jött ki, amit pár napja írtál a tortakészítésről.
    ...Hogy a te szereteteddel sütött tortádnál jobb lehet/lesz az anyós tortája.
    Nem is tudom írjam-e, de nekem végtelenül rosszul esne ha azt mondaná a férjem, hogy olyat te úgysem tudsz csinálni...

    Ha gondolod töröld ki a hozzászólásomat, vagy nem írok többet, megbántani nem akartalak, ezt hidd el, lehet el sem kellene küldenem ezt most, semmi közöm hozzá, mit dumálok.

    Megírod, hogy mit gondolsz?




    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha emlèkszel, èn is azt írtam, hogy sz.rul esett az a megjegyzés. 😊
      Nem bántottál meg egyáltalán, de nem nagyon èrtem, bevallom, hogy a kèt dolognak mi köze van egymáshoz. Mert attól, hogy bizonyos helyzetekben nem èrtünk egyet, vagy èpp megbántjuk a másikat, ez az èrzès bennem nem változik. De lehet, hogy èn nem èrtem, amire Te gondolsz.

      Törlés
  2. Én már akkor is pontosan értettem, hogy értetted :-) így meg pláne.

    VálaszTörlés