2017. okt. 5.

Minden rendben



Mi okom lehetne panaszra, fáradtságra, vagy bármi negatív dologra? Főleg, ha van itt olyan fiatalember, aki este nyolc után, éppen fociedzésről hazaérve is így tud mosolyogni még? Amúgy is mindig csupa mosoly, örök vidámság az arca. A kép készültekor a többiek a szobáikban voltak, pedig szerintem róluk is készülhetett volna egy ilyen mosolygós kép, mert ők is képesek erre. Igaz, sokkal visszafogottabban, mint Erik. :) Meg különben is arra szoktam emlékeztetni magam, hogy ha ez a gyerek a heti harminchat órája mellett még képes heti kétszer másfél órás edzésen részt venni, majd szombaton is, és vasárnap is végigjátszani a kilencven perces meccseket, akkor nekem is kutya kötelességem kitartani, és végigcsinálni mindent, amit csak kell. Akár egy hatnapos munkahetet is, a mégis úgy döntenek holnap azok, akik erről dönteni fognak.

4 megjegyzés:

  1. De jó, hogy így ragyog Erik :) ! Igen, én is a fiúkról veszek sokszor példát :) ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon jó pèldák ők mindhárman.

      Törlés
  2. Hat napos munkahét???? Bakker abba belehalnék! Erik nagyon helyes gyerek, csak azt nem értem, hogy miért nem kezdett korábban focizni? Lehet, hogy egy csomó szomorúságot megúsztatok volna neki ez kell, de nagyon!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre is meg kellett èrnie. Felmerült ötletkènt sokszor kisebb korában is, de sosem akarta, amikor mi javasoltuk. Meg kellett várni, hogy ő maga akarja. 😊
      A hat napos munkahèt valóban gyilkos.

      Törlés