2017. okt. 24.

Mèg mindig jó

Van valami megmagyarázhatatlan optimizmus bennem, mèg akkor is, ha vannak olyan apróbb ès nagyobb dolgok, amik rendre ki tudnak borítani. Pillanatokra csak, mert a következő pillanatban már keresem a megoldást a problèmara. Valahogy mègis másképp zajlik bennem minden. Kèpes vagyok nemet mondani, kèpes vagyok kiállni magamèrt, úgy elmondani azokat a dolgokat, amik bántanak, hogy magamnak már ne okozzak ezzel plusz terhet. Valószínűleg ez ad egy jó nagy adag önbizalmat ès magabiztosságot, ès emiatt sokkal könnyebb a pozitív dolgokat előtèrbe helyezni.
Azt hiszem, ez bőven benne van abban, hogy ennyire jól èrzem magam a bőrömben, nincsenek olyan szörnyű kínjaim, mint amik szoktak lenni. (ès akikről inkább nem is beszèlek)
Remélem, hogy kèpes leszek sokáig megtartani ezt mostani állapotot.

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jól vagy! A lényeget megragadva, te milyen programon használod a szárítógépet amikor beleteszed asrácok cuccait? Értsd. én 1 óra 39-es programot használok de a pólók nagyon összemennek azt nem tudom, hogy csak egyszer mennek össze és utána többé már nem vagy mindig egy kicsit? ... A 3,5 órás programot én túl hosszúnak tartom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az extra dry program egy óra ötven perc, legtöbbször ezt használom. Èrdemben mèg semmi nem ment össze, a farmerokat kell kicsit "tágítani"első felvètelkor.

      Törlés
    2. Akkor lehet, hogy keresek én is egy kicsit hosszabb programot mert nálunk bizony a pólók és a pamut nadrágok szemmel láthatóan megrövidülnek, a zoknikról nem is beszélve:))

      Törlés