2017. szept. 26.

Időgazdálkodás pipa

Ezen a tréningen is túl vagyok. És mondhatom, hogy erről is nagyon sok mindent tanultam, és nagyon sok minden van, amit ki is szeretnék próbálni. Azt nem mondom most sem, hogy holnaptól profi módon fogom beosztani az időmet, és nem lesznek sem halogatott tennivalóim, sem pedig időrabló tevékenységeim, de biztos, hogy mostantól sokkal tudatosabban fogom figyelni egy-egy napomat. Egy csomó mindent használok egyébként már a tanultakból, és mint a két nap során kiderült, van egy jó pár dolog, ami nekem pl. evidens, és évek óta így csinálom, míg más teljesen rácsodálkozott, hogy aztaaa, neki ez még eszébe sem jutott.
Nagyon pozitív érzéseim vannak mindkét tréningről, még akkor is, ha a konfliktuskezelés során azért voltak nehéz pillanataim is. De annyiszor kaptunk megerősítést arról, hogy nincs kifejezetten jó megoldás semmire, mert mindannyian egyediek vagyunk, hogy tényleg azt érzem most, hogy azok a dolgok, amiket néha úgy élek meg, hogy "de béna vagyok", nem is igazak. Mert nem vagyok béna, csak épp az adott helyzetben valamiért úgy kezeltem/reagáltam/cselekedtem, de bármikor lehetőségem van ezen változtatni.
Nagyon jó fej volt a tréner is, és az is nagyon jó volt, hogy mindkét témában ugyanaz az ember volt velünk.
Biztosan elő fogok még jönni ezekkel később is, mert még majd elő fogom venni a kapott anyagot, és át fogom olvasni többször is, mert vannak olyan dolgok, amik szeretném, ha úgy rögzülnének bennem, hogy bármikor elő tudjam kapni, amikor szükségem van rá.
Szó szerint azt érzem most, hogy bármennyi ilyen tréningen szívesen részt vennék, mert hihetetlen, hogy mennyire jól esett a lelkemnek.

6 megjegyzés:

  1. Ha ez ennyire jólesett, akkor már épp itt volt az ideje. :-) Kívánom, hogy minél több dolgot sikerüljön beépítened. Még egy tréninged hátra van, nem? (vmiért háromra - mesés szám - emlékszem)

    VálaszTörlés
  2. Jól emlèkszel. Novemberben lesz mèg a stresszkezelés. Kíváncsian várom azt is. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. stresszkezelés, időgazdálkodás, konfliktuskezelés kedvenc témáim (mégis olyan nehéz rá csoportot szervezni)

      Törlés
    2. Jövőre ajánlkozz a munkáltatómnal...ők megszerzik a tèmához a csoportot. 😉

      Törlés
  3. Dius, mehetek veled novemberben? :-)

    VálaszTörlés