2017. aug. 3.

Voltak

Voltak ötleteim többféle bejegyzésre is, de mire este lett, addigra valahogy már egyikhez sincs igazán kedvem. Mondjuk úgy leginkább semmihez sem, várom, hogy holnap este legyen, és vége legyen a hétnek. Pedig amúgy nem volt ez rossz hét egyáltalán, sokkal kevésbé fárasztó, mint amikor hajnalban kell kelni, csak még mindig hiányzik az, hogy azt csinálhassam, amihez kedvem van. Például tök jó lenne, ha mondjuk este hétkor megtehetném, hogy akkor most felállok, és hazajövök, mert mára ennyi bőven elég is volt. :D
Arra meg sehogy nem jöttem rá, hogy hogy lehet az, hogy egyik pillanatról a másikra eltűntek a benti levelezőmből azok a címek, akiknek már valaha írtam levelet, és most nem elég, hogy beírom a kezdőbetűket, hanem mindenkit meg kellett keresnem egyesével. Remélem, hogy ez csak valami furcsa és bosszantó mai probléma volt, és holnapra már nem ilyen lesz.

És sürgősen be kell szereznem egy párnát, mert már megint kezdődik ez a nyakfájós dolog.

2 megjegyzés:

  1. Ez a nyakfajos dolog nalam harom hete tart. Ket hetig nagyon fajt napkozben is, ezen a heten mar csak reggel, de rogton fajdalomcsillapitoval kezdem a napot, kulonben eros fejfajassa alakul. A furcsa, h mozgatni tudom. Attol tartok, a stressz okozza, az ellen meg nem lehet mit tenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is átmegy fejfájásba. Lehet, hogy igazad van a stressz-szel kapcsolatban, mert nyaralás közben semmi gondom nem volt.

      Törlés