2017. aug. 6.

Sajnos

Lehet, hogy én vagyok ebben az országban az egyetlen, aki ma délután nem a megkönnyebbüléstől sóhajtott fel, amikor már látszott, hogy érkezik az eső.
Amellett, hogy megfájdult a fejem, meg az összes végtagom is egyszerre, nekem az jutott eszembe, hogy nemár.. lehet, hogy akkor itt és most búcsút is inthetünk az igazi nyárnak (nekem az igazi nyár az teljesen egyenlő a kánikulával), és majd innentől megint jönnek a kardigános reggelek és esték, és aztán kettőt pislogunk, és már itt is lesz az ősz.
Afelől ezen a nyáron teljes bizonyosságot szereztem, hogy az én üzemi hőmérsékletem harmincöt fok környékén van. Akkor teljesen jól tudok működni, nem fáj semmim, és az olyan jó érzés.
Na mindegy, hát így jártam. Születhettem volna Afrikába is, és élvezhetném a meleget.

Holnaptól Patrik is dolgozni fog, így neki a mai nappal véget ért a nyári szünet. Egészen augusztus 31-ig megy. Bevallom, én még nyár elején megpróbáltam lebeszélni. Nem a munkától féltem, hanem inkább azt szerettem volna, ha addig, amíg megteheti, élvezi a gondtalan nyarat. De nem hagyta magát, mert ő pénzt akar keresni. De legalább olyan helyre sikerült mennie, ami remélhetőleg hasznára lesz majd a továbbtanulási terveit illetően (vagy megerősíti benne, vagy inkább eltántorítja majd). Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz neki, bár majd csak este találkozunk. Még jó, hogy van már telefon is a világon. :)

4 megjegyzés:

  1. Dius, ne aggódj csütörtökre már megint 38 fok lesz. :) Kellett ez a kis lehűlés, mert már nagyon nehezen ment minden, koncentrálás az utakon, a munka, az alvás. Legalább kilehet szellőztetni a lakást és pár napra ismét élünk :) Nekem már nagyon nagyon sok volt, nem is a meleg, hanem hogy miatta nem tudok semmit sem csinálni, pedig annyi dolgom van. Aztán megráztam magam és végül a hétvégén sikerült utolérni magam, de én nagyon örülök, hogy talán ma este már alszom egy jót, mert a legnagyobb bajom, hogy nem tudom kipihenni magam és zombi módon éltem a kánikulában. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem tènyleg sikerül kicsit felfrissülnöd, ès nem a front nyomja rá a bèlyegèt a napodra.

      Törlés
  2. itt a párod, nem vagy egyedül...

    VálaszTörlés