2017. aug. 8.

Ilyen nem szokott lenni

Mostanában tőlem abszolút nem megszokott módon nem alszom valami jól éjjelente. Nem melegem van, vagy ilyesmi. (bár a párnákkal azért ádáz küzdelmet folytatok minden éjjel)
Többször felébredek arra, hogy szomjas vagyok. Aztán alig visszaalszom, akkor persze ki kell mennem pisilni. Aztán felébredek arra, hogy valamin gondolkodom. Éjjel, álmomban képes vagyok gondolkodni, és ezzel felébreszteni magam.. Elképesztő.
Mondjuk most épp foghatom a teliholdra, hogy ez így van, de az a helyzet, hogy így volt ez a múlt héten is, meg tulajdonképpen már a nyaralás utolsó napjaiban is. Nem tudom, mi van velem, bár tény, hogy van egy pár dolog, amin nagyon sokat agyalok, és próbálok rájuk megoldást találni, lehet, hogy ezek nem hagynak nyugodtan még álmomban sem.
Kíváncsian várom, hogy ma éjjel hányszor fogok felébredni, és mi minden nyűgöm lesz. Persze, reggel meg aztán aludnék, mint a mormota. :D

3 megjegyzés:

  1. Kezet foghatunk. (milyen sok mindenben, veszem észre!) Én detto ilyen vagyok, mintha álmomban agyalnék dolgokon, persze felébredek és persze agyalok tovább, igy nem tudok vissza aludni. A meleggel most nincs gondom, végre kihűlt a lakás, bár mára megint 38 fokot mondanak és nekem pont ez a hőmérséklet volt ideális, ami tegnapig volt. Két napja próbálom magam rávenni, hogy menjek el futni, este kidőlök, fél kilenckor már ágyban vagyok, reggel meg alig tudok felkelni, igy nem mentem. :/ Ilyen régebben nem is fordulhatott elő. Gyenge vagyok :( :( Legalább is az akaraterőm most nincs a toppon.

    VálaszTörlés
  2. Szintén zenész mindenben... fura, mert alapvetően nem volt gondom nekem sem az alvással, bár én most nem mozgok ( nekem ) eleget az biztos...

    VálaszTörlés
  3. Dius - így vagyok ezzel már hónapok óta.... És nem, ezek (még) nem a hormonok...

    VálaszTörlés