2017. aug. 18.

Minden jó

Mindig a végére jut a jó. :) Most is így van ez, mert a munkahét végére jutott a hét legjobb része. Ezt már kiérdemelné csak úgy magában a péntek is, de ez a péntek azért tartogatott másféle jót is azon kívül, hogy végre együtt mentünk dolgozni, és aztán együtt is jöttünk haza (és még Patrik is velünk jött)
Kaptam ma egy telefont. Azért, mert jó fej férjem van, és szeret engem, és mert látta, hogy mennyire tetszik nekem az övé, és Eriké is. (Erik a ballagásra kapott pénzen vette magának)



Jó nagy, még szoknom kell a méretet, és már előre röhögnek rajtam, hogy hogy fogom majd beállítani az ujjlenyomatos azonosítót (de kitolok én velük, azért is megtanulom ezt is), de a kijelzője is, meg úgy egyáltalán mindene maga az álom. :)
Ugye milyen jó nekem?

5 megjegyzés:

  1. Széééép! Használd egészséggel és örömmel! Érdekes, amennyire engem nem érdekeltek az ilyen kütyük korábban, most annyira tudok én is értékelni egyet-egyet.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépséges :) ! Biztos jó barátok lesztek ti ketten :) , és én is hasonlóan vagyok mint teide, korábban nem hoztak lázba a kütyük, most viszont a sajátomon is nagyon szeretek mindenféle funkciót használni, a GPS-ről nem is beszélve :) ...

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok hozzá :) Minden új telefonomat órákig simogattam :)

    VálaszTörlés
  4. Én is lassan szeretnék magamnak egy nagy és normális telefont, mert bár nem vonzanak engem se a kütyük, belátom a hasznosságukat és jól lehet velük fényképezni, amúgy is az enyém a legkisebb itthon:) Ez milyen készülék?

    VálaszTörlés