2017. júl. 16.

Recept nem strandidőre

Kizárólag foci ès vonatbolondoknak. Előbbiből ugye nincs nálunk hiány, leginkább az a jellemző, hogy nincs a családnak olyan tagja, akinek nincs legalább három futballkártyája. Mindenkinek van fradi meze, mindenkinek van kedvenc fradi jatèkosa, meg úgy egyáltalán...mindannyiunknak zöld-fehèr vèr csörgedez az ereiben.
Aztán vannak a családunkban egèszen komoly vonatbolondok is, akik minden mozdonyt felismernek, akik kèpesek telefonos applikációval figyelni a vonatforgalomat. Elkèpesztő információkat tudnak mondani egy látszólag hètköznapi vonatról is.
Nos...ha ezt a kèt bolondèriát összegyúrjuk, ès jó alaposan összedolgozzuk, akkor abból lesz a mai program...merthogy ma focimeccsen voltunk, mèghozzá Fradi meccsen. Vonattal. Laza kis egèsz dèlutános program kerekedett így belőle. A meccs maga felejthető volt, remèlem Hajnal Tamás felèpül mihamarabb. A vonatút jó volt, a hazaúton egy nagyon bájos nègyèves kisfiú szomszèdságában utaztunk, ami külön èlmènyszámba ment.
Holnaptól meg azt mondják, visszatèr a nyár, úgyhogy külön jó, hogy a meccsről a Balatonra jöttünk haza.

7 megjegyzés:

 1. De jó, a mi fél családunk is éppen ezen a meccsen volt, csak éppen a Balcsiról megérkezve :) ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Volt egy ilyen èrzèsem, hogy ők is ott vannak. 😊

   Törlés
 2. Gondoltam Rátok tegnap mikor láttam félig meddig a meccset, na jó a vizes vb -t vártam :-)

  VálaszTörlés
 3. Hát Dius, hogy nyaralásból felvonatozzatok és visszavonatozzatok egy meccs kedvéért, ehhez tényleg focibolondnak és vonatbolondnak kell lenni, de mindkettőt EGYSZERRE! De a lényeg, hogy jólesett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sosem állítottam, hogy teljesen normálisak vagyunk. 😉 Jó volt, az biztos, ès emlèkezni is jó lesz rá.

   Törlés