2017. júl. 7.

Ma nem vállaltuk be

A mai remeknek ígérkező esti programunkat elvitte a zivatarlánc. Bár, fogalmazhatjuk úgy is, hogy mi nem voltunk elég bevállalósak, és amikor ideért az eső, akkor meggondoltuk magunkat, és nem mentünk át Füredre, ahogy azt terveztük. Helyette megálltunk Földváron, ott megvacsoráztunk, majd hazajöttünk.
Miután Balázs már ivott egy sört, menetrendszerűen kisütött a nap, és már bánhattuk is, hogy végül maradtunk. .) De sebaj, van még egy csomó időnk Füredre menni is, meg minden másra. Egy eső nem a világ..
És egyébként meg ma is voltam a Balatonban, ma is vizes lett a bikinialsóm, úgyhogy ezügyben az idén igazán remek a statisztikám. :)

A bácsit még nem láttuk az idén. Próbálok nem a legrosszabbra gondolni, hanem inkább arra, hogy talán csak a lányához közelebb költözött, vagy épp beteg szegény, és nem tud már kijönni a padhoz. De ahányszor a strandon járunk, mindig lesem, hogy mikor jelenik meg.. szomorú leszek, ha az idén nem láthatom. Annyira ide tartozik nekem.

1 megjegyzés:

  1. Mi most jöttünk haza Füredről. Nem vesztetek semmit az idén, ha kihagyjátok Füredet, a Tagore sétányról semmi nem látszik a Balatonból, mert végigkonténerezték a vb miatt, följebb pedig fel van túrva minden, és a kikötő egyik fele is le van zárva.

    VálaszTörlés