2017. júl. 27.

Lett egy felnőtt fiam

Meglepő ez a tény, még akkor is, ha amúgy ezt már tudtam tavaly is, mert ugye akkor volt tizenhét éves.. Mégis, az örökösen elcsépeltnek tűnő kérdés annyira igaz, hogy vajon hova lett ez a tizennyolc év, hogy telt el ennyi, amikor még teljesen jól emlékszem a születése minden pillanatára.
Nem mondhatnám, hogy nagy ünneplést csaptunk volna, nem is vagyunk az a fajta család, ő meg nem is különösebben igényli az ilyesmit. Azt hiszem, lesz valami buli a hétvégén, nyilván ünnepelni úgy igazán majd ott fog.
Arról, hogy milyen érzés, nem is tudok írni még, mert fel sem fogtam még, hogy igen, mától van egy olyan fiam is, aki hivatalosan szavazhat majd a következő választásokon, nem vonatkoznak rá a 18-as karikák, és tiltó táblák.
Azt kívánom neki, hogy a felnőtt élete is legyen legalább ilyen sikeres, mint amilyen a gyerekkora volt. Ha ez így lesz, boldog ember lesz.


6 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot kívánok a nagyfiadnak! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon boldog születésnapot Patriknak! Boldog és sikeres felnőttéveket kívánok Neki! Nektek pedig Dius gratulálok, hogy ilyen remek fiút neveltetek!

    VálaszTörlés
  3. Itt is boldog születésnapot neki! Ha meg már kigondoltad milyen érzés, mesélj is.;-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog szülinapot neki!

    Nehéz lehet felfogni...Gondolom, ha kirepül és elköltözik az megint egy másik fokozat...Bár van idő, amikor azt gondolom, hogy az nem is lesz rossz. De nem komolyan. :) Popianyu

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a kedves jókívánságokat. :)

    VálaszTörlés
  6. Utólag is Isten éltesse Patrikot, boldog nagykorúságot Neki :) !

    VálaszTörlés