2017. júl. 15.

Hahó, nyár, gyere vissza!

Szerintem most már mindenki felfrissült, úgyhogy itt az ideje, hogy elálljon vègre a szèl, ès újra hagyjuk èrvènyesülni a nyár főszereplőjèt, a napsütèst. Legyen csak újra kánikula, meg hősègriadó is akár, mert ez így nem valami jó.
Nem csak magam miatt mondom, de nyilván leginkább hazabeszèlek. De amúgy vannak egy csomóan, akik csak hètvègère jöttek. Velük tiszta kiszúrás ez az időjárás, mert a Balaton part nem a rossz időre van berendezkedve, így ennek megfelelően az olyan helyek, ahol ilyen időben is lehet valamit csinálni, dugig vannak. Ahol meg órákat kell sorban állni, az meg nem túl szórakoztató. A strandok üresek, csak a szörfözők ès a vitorlások vannak kint a vízen, ők nyilván èlvezik is. Ők vannak kisebbsègben.
Èn kèrem vissza a nyarat.

1 megjegyzés:

  1. Azért rengeteg hely van, ahová el lehet menni kirándulni hűvösebb időben is. Pl. Csisztapusztán van gyógyvizes fürdő, az ott van nem túl messze. Keszthelyen rengeteg a látnivaló, pl. a Balaton múzeum, a kastély és a Georgikon, de érdemes elmenni a sümegi várat megnézni.
    Vagy a szigligeti várat, a Badacsonyt is megmászni, lejönni a bujdosók lépcsőjén, felfelé ott van a Kisfaludy-ház meg a Szegedi Róza ház, Fonyódon a várhegyi kilátó, a Kripta-villa is látogatható.
    És ott a SÉTÁNY Fonyódon a Várhegyen, aminél szerintem nincs szebb :D

    VálaszTörlés