2017. jún. 2.

Már megint

Erik ma reggelre megint belázasodott, így aztán iskola helyett a gyerekorvoshoz ment. Aki ezúttal nem adott neki semmit, csak a szokásos dolgokat a vírusos torkára. Merthogy most állítólag az van neki. Hát nem tudom.. kedden fogyott el az antibiotikum. Szerdán volt iskolában, meg elmentünk a meccsre, csütörtökön túráztak az osztállyal, most péntek van. Oké, hogy a szerda is, és a csütörtök is viszonylag fárasztó nap volt, de szerintem meglehetősen jó állóképessége van ahhoz, hogy ne ez viselje meg.
Egész nap feküdt, enni nemigen evett, megint fáj a torka, és folyamatosan lázas. A csúcsérték ma este 39,6 volt, amit mostanára sikerült levinni 38,3-ra.
Az én teóriám szerint vagy nem jó antibiotikumot kapott, és emiatt nem lett teljesen gyógyult, és most kellett volna egy másik hatóanyagú, hogy rendbe jöjjön. De az orvos nem én vagyok, így nem bírálhatom felül, és el kell fogadnom ezt a diagnózist. Keddig biztosan. Azért remélem, hogy holnapra sokkal jobban lesz, és végül keddre már-már el is felejtjük ezt az egészet.
Az én nyakam sem jobb, néha vannak csak percek, amik úgy-ahogy elfogadhatóak.

Mondhatnám, hogy hello, hosszú hétvége. :D

2 megjegyzés:

  1. Jobbulást Eriknek! Nálunk is volt torokgyuszi meg magas láz, meg antibogyó, és Milán még speckó orrcseppet is kapott. Strepsilst is szoktam velük szopogattatni, és nekünk ilyenkor mindig azt mondja a doktornő, hogy 3 óránként szigorúan lázcsillapítás. Mi nurofen-cataflam cseppet szoktuk váltogatni, nem tudom kamasz gyerekeknél mi válik be.

    VálaszTörlés
  2. Most a gyógyszertárban algopirint adtak, amit kettesèvel kell neki adni, mert ilyen magas lázra azt mondják, ez kell.

    VálaszTörlés