2017. jún. 18.

Kíváncsian várom

Mostanában valamit tartogat nekem a sors. Itt van mindenféle jel formájában előttem, de nem tudok rájönni, és minél többet töprengek, annál inkább össze is vagyok zavarodva, meg hülyeséget hülyeségre halmozok. Az biztos, hogy történni fog valami. Az is biztos, hogy mostanában rengeteget változtam, és olyan "magamnakvaló" is lettem. Sok mindent elhallgatok, sok mindent halogatok, sok mindent nem teszek meg. Olyan dolgokat nem tudok kimondani, amik eddig a legkevésbé sem okoztak nehézséget, és olyan dolgokat mondok ki, amikről sosem gondoltam, hogy megteszem.
Érzékenyebb lettem, mint valaha, apró rezdülésekre is odafigyelek, mégis, ezzel együtt is van bennem valami olyan keménység, van körülöttem valami olyan páncél, ami még sosem.
Ezt a valamit is a nyaralással hozom összefüggésbe. Valahogy úgy érzem, hogy ott fog megtörténni ez a valami. Lehet, hogy nem lesz semmi extra, nem lesz nagy durranás és csinnadratta. Lehet, hogy épp ellenkezőleg, épp csak megérkezik valami,valami csendes bizonyossággal. Fogalmam sincs.
De várom, kíváncsian, izgalommal és nyitott szívvel. (és ha megérkezik, biztosan el is fogom mesélni)

1 megjegyzés:

  1. Én is hiszek az ilyen jelekben, amik valamifelé mutatnak (bár az érdekelne, hogy te milyen jeleket vélsz felfedezni, mert ebben én mindig bizonytalankodom :) ...) És én is kíváncsian várom, hogy elmeséld, ha itt az ideje :)!!

    VálaszTörlés