2017. jún. 20.

Így jó

Mondhat akárki akármit, sokkal jobb lenne a világ, ha mindig napsütés lenne, és jó meleg. :) Tudom, tudom, szükség van az esőre is, meg minden, úgyhogy egye fene, azt nem bánom, ha mondjuk éjszakánként esik. Ne legyen azért minden éjjel, mert az uncsi lenne, meg akkor nem tudnánk a tetőablakot nyitva hagyni éjszakára.
De szerintem ilyenkor, amikor már nyár van, mindenki sokkal vidámabb, nyugodtabb. Még azok a dolgok is könnyebben mennek, amik amúgy nehezünkre esnek. Najó, nem általánosítok, mert persze, én is hallottam már ma is olyat, hogy szörnyülködtek egyesek azon, hogy milyen meleg van (én meg azon, hogy basszus, ez az ember nem fázott eleget egész télen?), és jajjmilesz most, mert jön a hőségriadó. Na, csak jöjjön. És maradjon is itt akármeddig részemről, mert én ilyenkor működőképesebb vagyok, mint valaha. Engem aztán nem zavar a meleg, pedig tetőtérben lakunk, és én is járok gyalog bevásárolni, szoktam cipekedni is, de még azt is élvezem, hogy végre ilyenkor megizzad a hátam, és majd' szomjan halok, mire hazaérek.
Amikor majd a következő életemet fogom élni, nagyon remélem, hogy Kaliforniába fogok újra megszületni, és kedvemre kiélvezhetem a jó időt és a napsütést. Nyilván Balázsnak is ott kell majd lennie, mert nélküle mit sem érne az egész.. :)

6 megjegyzés:

  1. Magam részéről vágyom Finnországba. :)
    Popianyu

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez brutális, hogy ma pl. Pesten napon 38 fok körül volt, és jövő kedd/szerdára 37 fokot mondanak, napon 40 fölé fog menni. Én utálom. Pesten nagyon nehezen elviselhető. 2 napja fáj tőle a fejem, nem kapok levegőt, nem tudok aludni. Irigyellek, hogy működőképesebb vagy, nekem a legrettegettebb időszakok a hőségriadók. Kaliforniába most ne vágyódj, 50 fok van sok helyen, az talán még neked is sok lenne. :-)

    VálaszTörlés
  3. Pont mint Kriszti!!
    En rosszul vagyok tole, mondanam, hogy kiraz a hideg ettol a forrosagtol, de nincs kedvem viccelni :((
    Lakotelep 10. emelet, elviselni borzalmas, aludni keptelenseg, levegot sem lehet venni
    Megkockaztatom: gyulolom
    A ferjed nelkul semmit sem er?
    A gyerekek oda fognak megszuletni?

    VálaszTörlés
  4. én csatlakozom hozzád, végre élek, alig van rajtam ruha (nem 600 réteg), nem fájnak folyamatosan az izmaim a fázástól...szóval most szuper jó és igen, ebből még minél többet :-)

    VálaszTörlés
  5. Gyűlölöm a nyarat, a meleget, mindent 25 fok felett. Izzadok, ragadok mindenhez, dagad a lábam, at ujjaim, nem tudok aludni, dolgozni és bármit csinálni rettenet, de pihenni sem lehet. Undorító :(

    VálaszTörlés