2017. jún. 24.

Elballagott

Jó pár éve várok/várunk már erre a napra Erikkel kapcsolatban. Annyi sok minden nem úgy sikerült, ahogy azt megérdemelte volna, hogy semmi olyan érzelem nem maradt bennem a végére, amitől tudnék csak a jóra emlékezni. Mert persze, az is volt azért ennyi év alatt.
Így aztán ma majdnem sikerült teljesen felülmúlnom önmagam, és egy könnycseppet sem ejtenem, de végül, amikor Erik egyik osztálytársának az anyukája lépett oda hozzám, hogy elköszönjön, csupa könnyes szemmel, akkor aztán nálam is eltört a mécses. És még ezek után az osztályfőnöke is sírásra görbülő szemmel készült elköszönni... Szóval, a végén azért mégis..
Ettől a kis közjátéktól eltekintve azért leginkább csak örültem a fiammal együtt. Azt kívánom neki, hogy tudja elfelejteni, vagy ha azt nem is, tudjon inkább építkezni ebből, amit itt átélt, és leginkább pedig, hogy a sors kárpótolja őt felejthetetlen és fergeteges középiskolás évekkel.

Ahogy érezte... :)

Utolsó kézfogás
Virágok
Mert nála így van ez.. fele-fele...

Torta
És végül.. vagyok olyan elvetemült, hogy megmutassam, végül felvettem az új, rózsaszín ruhámat, pedig még tíz perccel indulás előtt majdnem átöltöztem (köszi Eszter a biztatást)



6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a ballagónak! Én is alig várom, hogy már mi is elballagjunk a suliból, ami részünkről (részemről leginkább) rossz választás volt. Kívánom, hogy a jövőben sokkal jobb legyen Eriknek is minden. :)

    VálaszTörlés
  2. Élményekben gazdag középsulis éveket!!:-)

    VálaszTörlés
  3. De helyes Erik a képeken és te is nagyon csinos vagy! Hallod én egyik ballaágosn sem sírtam ( bezzeg a gyerekem), lehet, hogy valami baj van velem?

    VálaszTörlés
  4. Eriknek nyugodt, boldog középsulis éveket! :-) Te meg hordj csak ilyen ruhákat, mert szerintem nagyon jól áll. (remélem utána jól is érezted magad benne)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Dius
    Par eve talaltam ra a blogodra,azota olvasom naponta.Ezzel azt is jelzem hogy nagyon tetszik.Tegnap mentem haza az irodabol es megakadt a szemem az egyik bolt kirakatan.Olyan ismeros volt a ruha.Dius ruhaja allt a kirakatban.Es ez miert erdekes? Mert en Egyiptomban elek 17 eve es a kirakat Port Saidban van.Kepet is kuldenek ha tudnam hogy kell kommentben.
    Kivanom hogy meg sok evtizedig ird a blogodat es leld oromodet a csaladodban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál, és főleg, hogy ilyen kedves szavakat. :) A ruhás dolog nagyon érdekes, nem is gondolnám, hogy ilyen távol is ugyanez szembejöhetne velem. :) Ha elküldöd nekem a képet a pinterpontdiana78kukacgmailpontcom email címre, akkor megmutatom mindenkinek. :)

      Törlés