2017. jún. 13.

De szeretnék

... most gyerek lenni. Vagy inkább olyan tizenhét-tizennyolc éves kamasz lány, mert az egy olyan jó időszak volt. Akkor, amikor mindennél fontosabb volt a szerelem (persze, már akkor is Balázs.. ki más?), és minden gondolatom csak akörül forgott, hogy mikor találkozunk legközelebb, és hogy mi mindent kell majd neki elmesélnem, vajon mi történt vele azóta, hogy nem találkoztunk. Ami visszagondolva is megmosolyogtató, mert nem volt olyan nap, hogy ne találkoztunk volna. Néha bepróbálkozott, hogy akkor legyen egy nap, amikor nem jön, de mindig hisztiztem olyankor, és beadta a derekát. Akkoriban neki már autója is volt, és ez adott egy csomó szabadságot, mert elmehettünk ide-oda, néha esténként is, mikor ő jött munka után elmentünk egy-egy fél órára. Volt "helyünk", amit csak mi tudtunk hol van.
Volt, hogy elugrottunk csak úgy a Velencei tóra fürödni egyet, vagy csak kocsikáztunk. Leginkább szabadok voltunk, és ez az, ami annyira hiányzik mostanság.
De szeretném, ha most írhatnám a táblára még mindig, hogy káció, majd akáció, és vakáció.. és de jó lenne, ha következne két és fél hónap gondtalan láblógatás. :)


4 megjegyzés:

  1. Húúú milyen romantikus bejegyzés, 17-18 évesen ti már együtt voltatok? Ez durva:) Amúgy te ezt szeretnéd a srácaidnak? Pl. hogy ha Patrik most szerelembe esne és azt a lányt venné el. Komolyan kérdezem, mert én őszintén nem és kíváncsi lennék, hogy Te akinek bejött az első és örök szerelem, az hogy gondolkodik erről? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én 15 éves voltam, Balázs 17, amikor egymásba szerettünk.Hogy hogy gondolkodom erről? Azt gondolom, hogy igen, van ilyen. De hogy szeretném e nekik, azt nem tudom. Mert úgy gondolom erről, hogy azt fogom szeretni, ami nekik jó lesz. Ha az első lány, akkor ő, ha a huszadik, akkor ő. Szerintem kevesen ennyire szerencsések, mint mi, hogy ilyen korán sikerült megtalálnunk egymást, de szívből kívánom mindenkinek, mert nagyon jó így együtt végigélni mindent. :)

      Törlés
  2. Inkább 19, az már egyetemista. :) A többi stimmel.
    Popianyu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 19 nálam már a dolgozó nő volt, az egyetemista rész kimaradt. :)

      Törlés