2017. máj. 4.

Napi büszke

Kétség nem fér hozzá, hogy mostanában kitört az örök középsőségből, és egyértelműen Ő a főszereplő, és a szupersztár itthon, mert egy emberként izgultunk érte a felvételi írásakor, egy emberként voltunk büszkék rá az eredménye miatt, egy emberként hatódtunk meg, és dagadtunk a büszkeségtől a farsangi tánc miatt.
Közben egy élmény látni, hogy a foci miatt micsoda önbizalomra, és magabiztosságra tett szert, öröm látni, hogy mennyire jól érzi magát, hogy annak ellenére is tele van sikerélménnyel, hogy minden meccsükön csúnyán kikaptak eddig.
Tegnap végre megérkezett a várva várt levél a leendő iskolájából, így megint egy emberként voltunk rá büszkék mindannyian.


Ma pedig az osztályfőnökétől emailben megkaptam a tablóhoz készült fotókat, hogy válasszunk, melyiket szeretnénk. Volt egy pár fotó, de Balázs is, én is teljesen egyértelműen ezt választottuk.


8 megjegyzés:

  1. Hurrá! Ahogy nő Erik egyre jobban hasonlít Patrikra nem? Gratulálok neki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így látom :).
      Roli pedig az anyukájára szerintem :).
      Élvezze a középiskolás éveket!

      Törlés
    2. És a középsőséget végtelenül megértem,én is az vagyok. Nem a legszörnyűbb sors,de hogy személyiségformáló tényező,az tuti.

      Törlés
    3. Teljesen jól látjátok, utoljára egészen kicsi korukban voltak ennyire hasonlóak egymáshoz, mint mostanában. :) Köszönjük a jókívánságot és a gratulációt. :)

      Törlés
  2. Jóképű! :) Nagy nap lesz a beiratkozás és nem csak azért, mer a szülinapom lesz! :))
    Popianyu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Biztos eszembe fogsz jutni a beiratkozás napján ezek után.:)

      Törlés