2017. máj. 29.

Ez is megvan

Megvolt ma az utolsó szülői értekezlet Erik osztályában, ahol leginkább a ballagással kapcsolatos száraz tényeket ismertették velünk. Mondhatnám, hogy a szokásos igen gyér létszámban képviseltették magukat a szülők, ahogy volt is ez nyolc éven keresztül.
Szóval, ballagás június 24-én. A bizonyítványokat már 20-án megkaphatják, mert ugye a beiratkozások javában zajlani fognak 24-e környékén, és oda csak bizonyítvánnyal lehet menni. Nekünk mondjuk nem probléma, Erik leendő iskolájában 28-án lesz csak a beiratkozás.
A tanárok ajándékáról nem sokat vitáztunk, mert az a maroknyi kevés szülő, aki ott volt, tökéletesen egyetértett abban, hogy maximum egy szál virág mindenkinek. Kb az az, amivel mégis "neve van a gyereknek", de nincs túlspilázva az a semmi kapcsolat, ami a többséggel volt. Pár olyan tanáruk van csak, akikkel kicsit jobb volt a viszony, ők kapnak majd egy osztályképet is.
Néha már azért, amikor úgy jól belegondolok, meghatódom a gondolattól, hogy Erik elballag.

És megvolt ma az első munkanap is. Nem mondom, hogy szörnyű volt, bár erősen túlélésre játszottam, és ugyan folyamatosan volt mit csinálnom, azért leginkább azon voltam, hogy ne hajtsam szét magam már hétfőn. Főleg, hogy fogtam, és a hét közepére intéztem magamnak egy nap szabit. :D :D Így azért jó hét lesz. :)

3 megjegyzés:

  1. Nálunk csaknem hiánytalan szokott lenni a létszám, 31 főből 27-28 szülő ott szokott feszíteni. Kíváncsi leszek, így lesz e később is....
    Popianyu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem lesz így, nálunk egészen hatodikig így volt, aztán ahogy a vége közeledett kb. mint Diuséknál. A virággal én is de egyetértenék, gyanítom nálunk jövőre jön a rongyrázás, pedig mennyire nem érdemli meg egyik másik :/ :/

      Törlés
    2. Erik osztályában mindig ez volt. Talán elsőben mèg eljöttek a szülők, de egyre csak fogyatkozott a lètszam.

      Törlés