2017. máj. 11.

Erre kíváncsi leszek

Most már jó pár hónap telt el úgy, hogy minden délutános hetemen, meg amikor szabadságon voltam, megígértem magamnak, hogy kimegyek a piacra. Nos.. eddig még egyszer sem voltam, mert vagy esett az eső, vagy hideg volt, vagy nem volt mégsem kedvem elindulni, vagy épp nem volt itthon pénzem. A pénzfelvételtől meg komoly fóbiám van, úgyhogy az úgy van, hogy ha nincs nálam készpénz, akkor egészen addig csak és kizárólag olyan helyen vásárolok, ahol lehet kártyával fizetni, amíg Balázs nem vesz ki pénzt az automatából, és nem ad nekem is.
De most amúgy egészen komolynak érzem ezt az elhatározást, hogy délelőtt elmegyek, és még azt is tervezem, hogy magamnak is fogok venni valamit. Nem tudom mit, de valamit mindenképpen, mert a héten annyit dolgoztam, mint egy igásló, és megérdemlem.
Ezek után én magam is nagyon kíváncsian várom a holnap reggelt, hogy vajon ezúttal lesz e ebből valami? :D

6 megjegyzés:

  1. Mi a baj pénzfelvétellel? Ez tök izgi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komoly pánikrohamot kapok a gondolattól, hogy nem fog pénzt kiadni, csak levonja a számláról. Egyszerűen már a bankautomata látványától is rögtön begörcsöl a gyomrom, kiszárad a szám.. (több személyes ismerősömmel megtörtént egyébként, azóta erősödött bennem ez az ellenszenv)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Fehérneműt, Eriknek rövidgatyát, húgom kisfiának bodyt, kávékapszulát, csokit. :)

      Törlés
    2. Helyes :)! Csak megvalósult!

      Törlés
    3. Nagyon helyes, jól van! :)

      Törlés