2017. máj. 2.

Elmentem

Mármint az orvoshoz, ma rögtön munka után. Kicsit tátva maradt a szám, amikor odaértem, mert én a harminchatos sorszámot húztam, és még ott ücsörgött kint a tizenhármas is.. Majdnem meg is gondoltam magam, hogy najó, hát annyira nem vagyok én beteg, hogy ezt itt kivárjam, de aztán lenyugtattam magam azzal, hogy már a múlt héten megígértem magamnak, hogy ha nem múlik el máig, akkor elmegyek.
Röpke másfél óra alatt be is jutottam, és gazdagabb lettem egy hümmögős diagnózissal, miszerint az egyik nyirokcsomóm van rendesen bedurranva, de nem tudni mitől, mert jól látom, hogy a torkomnak semmi baja, megfázva nem vagyok. Kaptam rá antibiotikumot, mondván, ha már egy hete tart, és ilyen fájdalmakkal jár, akkor ne szórakozzunk vele tovább. Meg azért, mert már benne vagyok abban a korban, amikor a női hormonok kicsit megőrülnek (wtf?), menjek csak el nyaki ultrahangra is, mert akár még valami pajzsmirigy probléma is szóba jöhet. Így a receptek mellé (fájdalomcsillapítót is írt) kaptam beutalót az ultrahangra (május 18), és ha már.. akkor vérvételre is (május 22).
Remélem az a nyirokcsomó rendesen megijed az antibiotikumtól, és hét végére már azt is elfelejtem, hogy valaha volt ilyen. Főleg, mert szombaton sűrű lesz a program. Esküvőre is megyünk, meg focimeccsre is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése