2017. ápr. 7.

Nahát

Reggel arra ébredtem, hogy jéé, nem négy óra van, hanem már hét. :) Persze, tudtam én már tegnap is, hogy így lesz, egészen más érzés is volt este lefeküdni. Még a hét elején izzítottam rá magam arra, hogy ugyan húsvét utáni héten is itthon leszek szabin, de ez a péntek kell nekem, mert annyira tele van a hócipőm, meg a fejem mindenfélével, hogy kell egy nap addig is, hogy kicsit kikapcsoljak, leeresszek. Azt még akkor nem is sejtettem, hogy még a helyzet csak fokozódik, és valóban megváltás volt ez a mai nap.
Ébredésem után nem sokkal már azzal szembesültem, hogy hoppá, nem mehetek ki a lakásból, mert végre ideértek a szigetelők, és épp a teraszunkon vakoltak. A kávém és a cigim nélkül képes vagyok igazi sárkánnyá is átvedleni, úgyhogy megoldottam, és (mint kamaszkoromban) az ablakból kifelé lógva ejtettem meg ezt a műveletet. Az az egyetlen mentségem, hogy tényleg mindenkinek jobb volt ez így. :D
Ebéd után végre visszapakoltam a konyhaszekrénybe mindent. Nem számoltam meg a poharainkat, de szerintem simán van annyi, hogy ha egy hétig nem mosogatnék, még akkor is találnánk tisztát. Ne is kérdezzétek, nem tudom, hogy minek ennyi. :D
A nap meglepetését Erik okozta (neki újabban ez a specialitása) azzal, hogy egyszer csak írt az apjának messengeren, hogy második lett a fizika-kémia versenyen. Nem épp a legjobb szülő díjra vagyok esélyes ilyenkor, mert én azt sem tudtam, hogy volt ilyenen. :D De nagyon büszkék vagyunk rá, mert azért ez nem semmi. És továbbra is értetlenül állok a jelenség előtt, hogy vajon honnan szerezte be ezirányú érdeklődését.
A másik nagy meglepetés akkor ért, amikor kiderült, hogy a két általános iskolásnak hétfőtől már tavaszi szünet van. És én még el sem hittem Rolinak, amikor állította, simán elküldtem volna hétfőn suliba. :D De aztán Patrik utánanézett, és tényleg. :)
A ház színezés 80 %-ban készen van. Nem merem kimondani sem, csak zárójelben, hogy holnap száz százalékos lesz.Végre. :)
És az tök jó érzés, hogy ma többször is azt hittem, hogy szombat van, és mindig rádöbbentem, hogy még csak péntek. Még két egész nap van a hétvégéből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése