2017. ápr. 25.

Mindig az idő

Mindig mondom, hogy az idő nem a barátom, és erről mindig bizonyosságot is szerzek. Meg hát, úgy tűnik, hogy az idő múlásával is nehezen barátkozom. Nem is annyira az éveim számának a növekedése az, ami zavar, főleg, mert egyébként nem tudom magam összeegyeztetni azzal a harminckilenccel, ami nemsokára következik, hanem sokkal inkább az, ahogy a gyerekek nőnek.
Valamelyik nap mondta Erik, hogy csütörtökön tablófotózás lesz. Akkor majdnem megkérdeztem, hogy aztán neki mégis mi köze van hozzá, mire gyorsan észbe kaptam, hogy ja, persze, hát ő mindjárt ballag az iskolából. Aztán ma megint eszembe jutott ez a tablófotó dolog, és rákérdeztem, mikor is lesz. De sehogy sem tudom magamban még összerendezni a sorokat, hogy Erik, az a kis kópé ErucMerucka, ahogy hívta magát sokáig mindjárt befejezi az általános iskolát. Pedig így lesz, jó lesz, ha ezt tudatosítom magamban.
Nem könnyű...

2 megjegyzés:

  1. Jaj, én is így vagyok ezzel, pedig még nekünk pont egy év van az oviból és a suliból is hátra, de már most furcsa, hogy mindjárt ott tartunk... És nekem is az a legfurcsább, ahogy a gyerekek "öregednek" :) , néha riasztó...

    VálaszTörlés
  2. Pont ezt éreztem Vió tablóképét látva:)

    VálaszTörlés