2017. ápr. 10.

Még csak hétfő

Én meg máris olyan fáradtnak érzem magam, mintha minimum hat napot dolgoztam volna már egyfolytában a héten. Igaz, épp a túlórás hét van, és ennek következtében még nem nagyon van fogalmam arról, hogy mikor is fogok bevásárolni erre a hétvégére, meg még arról sem nagyon, hogy mi mindent kell vennem. Még mindig utálom, hogy ennyire előre meg kell tervezni, hogy mit fogunk enni. :) De persze a szabadnapok jól fognak esni.
A fáradtságot meg foghatom a tavaszra, mert az milyen elegánsan  hangzik már, hogy "tavaszi fáradtságom van". :D De foghatom a teliholdra is, arra mindent lehet, nőként meg főleg. .) De azt hiszem, a legnagyobb ludas ebben az a két cetirizin, amit egy őrületes tüsszögőroham után, alig négy órás különbséggel bevettem. A hatás persze nem érződött azonnal de szinte biztos, hogy ez terített le ennyire. (de legalább a tüsszögésből aztán nem lett több)
A két kicsinek már megkezdődött a tavaszi szünet. Erik nem járt jól, ő szörnyű megfázással küszködik, gondolom tegnap sikerült neki a meccsen így megfázni.:( Még csak meg sem érte, mert megint kikaptak.
Patrik még nyüstöli pár napig a sulit, épp vizsgaidőszak van. Ma volt a matek és a német, holnap lesz az irodalom, és az angol. A matekot úgy érzi, jól sikerült, a német úgy érzi, hogy nem. Majd kiderül. Még túl lesz a holnapi napon, az angolba nem kell túlzott energiát fektetnie, mert tulajdonképpen nem osztályozható, már tavaly levizsgázott a középiskolai anyagból. Szerdán már csak a kibocsátó istentisztelet van, meg négy óra, és akkor utána ő is pihenhet egy kicsit. Éppen ráfér, mert látszik is már rajta, hogy hetek óta nem aludt egy olyan igazit.
Az alvás mondjuk pont rám is rám fér. :) Hátha holnap reggelre kimegy a gyógyszer álmosító hatása is. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése