2017. márc. 4.

Március első szombatja

Mindenképpen megörökítendő, hogy ma olyan gyönyörűen sütött a nap, hogy kétszer is gyalog mentünk vásárolni. Kettesben, ráadásul, ami még külön öröm volt a jó idő mellett.
A ma délutáni meccsre már harisnya és hosszú zokni nélkül mentem. Csak egy farmer és egy sima zokni. :) Jó, egy kicsit a végére fázott azért a lábszáram, de abszolút kibírható volt. És már majdnem el is felejtettem, hogy milyen jó is úgy, hogy nincs a farmer alatt még egy harisnya is. :)
És még az is mindenképpen megörökítendő, hogy ma, századszor is sikerült a Fradinak legyőzni az Újpestet. Jó, hát nem volt épp a legszebb meccs, simán a behúztuk, de felejthető kategória, de az Újpest elleni győzelem mindegy milyen. Ott csak az eredmény számít. :)
És még azt is megörökítem azért, csak hogy emlékezzek rá, hogy nem mindig jó dolog spontán és őszintén kimondani, amit épp gondolok. Főleg úgy, ha azzal megbántok valakit, akit amúgy nem akarnék.
Jó kis szombat volt. Holnap meg majd bepótolom a házimunkát is, amit ma nem csináltam meg. (vagy megvár... )

1 megjegyzés:

  1. Igazi fradisták vagytok, hogy még a másik fél táborába is ellátogattok :), gratulálok :)!A tavasz pedig tényleg olyan váratlanul gyorsan jött, pont így mint te, szinte alig akarom elhinni :) ...

    VálaszTörlés