2017. márc. 29.

Zagyvaságok

Megint úgy jártam, hogy napközben volt valami, amiről gondoltam, hogy majd fogok írni este, aztán mostanra persze, huss.. el is szállt a fejemből. Biztos nem volt annyira fontos, mert ha az lett volna, akkor biztosan emlékeznék rá. Igaz.. azért előfordul mostanában már velem, hogy bizony kiesnek a fejemből a dolgok, pedig régen legendásan jó memóriám volt. Tudtam például mindenkinek a telefonszámát, a rendszámok úgy megmaradtak a fejemben, hogy bármikor gond nélkül megmondtam, hogy kié az az autó, amit láttunk. Most meg néha a saját rendszámunkon is gondolkodnom kell. :D Azt még azért nem gondolom,hogy ez azért van, mert öregszem, inkább arra fogom, hogy sokkal több információt kell tárolnom most, mint régen, és erre már nincs kapacitásom. Ez mégis sokkal jobban hangzik, mint a másik verzió. :)
Egyébként nagyon élvezem ezt a fantasztikusan jó időt, ami beköszöntött. A napelemeim töltés alatt vannak folyamatosan, így sokkal jobb minden, mint eddig volt. :) Mondom én, hogy mindig ilyennek kéne lennie. (jó, ha melegebb van ennél még pár fokkal, az is jó lesz)
Furcsa ez a kétgyerekes lét, még akkor is, ha egyébként -még mindig meglepő módon- annyira nem aggódom Patrikért, mint tettem volna mondjuk két évvel ezelőtt akár. Igaz, biztos, hogy nagyon sokat nyom a latban, hogy bármikor tudunk vele kommunikálni, örök hálám az internet kitalálójának, mert olyan nagyon jó ez, hogy ennyi lehetőséget nyújt. :)
Holnap még délutános leszek, aztán pénteken hajnalban megyek vissza. Fárasztó lesz, de a hétvégém meg egy fél nappal hosszabb így, úgyhogy megéri. :)
És.. bár már nem is merem kimondani, de talán hétvégén végre tényleg színes lesz a házunk. Múlt szombat óta nem történt túl nagy előrelépés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése