2017. febr. 19.

Uncsi

Az időjárás.. mi más? Tegnap elkiabáltam ezt a napos időt, ma reggel már megint köd volt. Napközben ugyan próbálkozott a nap, de a köd győzött már megint. Az előbb megnéztem a 30 napos időjárás előrejelzést, hátha látok valami biztatót, de nem.. még március 21-re is csak hét fokot ígérnek most. Pedig az azért durva lenne.. Kezdem úgy érezni, sosem lesz már ennek vége. Pedig nem mondhatja senki, hogy nem volt hideg, mert aztán ezen a télen volt benne részünk bőven.
Azzal vigasztalgatom magam, hogy majd biztos a nyár is ilyen igazi nyár lesz, és akkor bőven kiélvezhetem a napsütést, meg a meleget.
Emiatt aztán nem is sok kedvem van már semmihez sem. Azon kapom magam, hogy a második könyvet tettem félre, hogy mégsem érdekel. A hatvanakárhányadik oldalig jutottam mindkettővel, de még egy kicsit sem fogott meg, csak untat, úgyhogy inkább hagytam. Pedig ilyen nem nagyon szokott velem előfordulni. Olyan van, hogy egy-egy könyvnek az eleje nem az igazi, de mindig átrágom magam rajta addig, amíg aztán mégis érdekelni fog, és a végén meg örülök, hogy nem hagytam magam az elején.
De azért ma kicsit rendbe raktam a spájzot. Hála a jó kapcsolataimnak, szereztem magamnak helyes kis farekeszeket, és most azok vannak a polcokon, és így sokkal rendezettebb az egész. Amúgy is csúnya szegény, mert ugye itt nem festettünk, nem cseréltünk burkolatot sem (fújderonda sárga linóleum van ott), így legalább most már másképp fest. Egy rekesz helyett majd szerzek másikat, mert az kicsit viseltes, meg még kell egy kisebbet is szereznem. Még szerencse, hogy tudom, kihez kell fordulnom, és hogy mit kell kérnem. :) Meg szerencse, hogy jófej akihez fordulok, és segíteni is fog. :)

2 megjegyzés:

  1. Én már annak is örülök, hogy nem mínuszok vannak, hanem pluszok. :)

    VálaszTörlés
  2. A pluszoknak én is örülök, de ebből a ködös, párás, felhős időből már nagyon elegem van.

    VálaszTörlés