2017. jan. 9.

Semmi gond, megoldom

Minden nagyképűség nélkül azt mondom, hogy szerintem logisztikából és problémamegoldásból simán jelesre vizsgáznék bárhol, bármikor. Igaz, ezzel a gyerekes szülők többsége ugyanígy van, de azért hadd legyek egy kicsit büszke rá.
Mert ma is például, simán megoldottam a fodrásztól, hajfestékkel a hajamon, hogy a villanyszerelő haladéktalanul jöjjön, és nézze meg mi történt, mert a lakás felében nincs világítás. És lássatok csodát, ment, kicserélt két kismegszakítót, meg majd egy harmadikat holnap, merthogy ezek a kismegszakítók igen rövid idő alatt megszakították magukat, és tönkrementek.
Na.. hát így kell ezt, nem? És amíg mindez megoldódott, az ősz hajszálaim is eltűntek átmenetileg.

3 megjegyzés:

  1. Ma az enyémek is eltűnnek :-)

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy :-) ismerős a helyzet :-)

    VálaszTörlés
  3. Ügyes vagy, és igazán nem akarom érdemeidet kisebbíteni, de azért ehhez a mai infrastruktúra is kell. Mert pl. 30 évvel ezelőtt ezt csak akkor tudtad volna elintézni, ha mondjuk, a fodrásznál kikönyörgöd, hogy onnan az ő készülékükről telefonálj (illetve némelyik üzletben volt nyilvános telefon a falon, tantusszal vagy kétforintossal működve). Aztán a villanyszerelőnek is éppen otthon kellett volna lennie, hogy elérd - ja, de egyáltalán nem biztos, hogy volt neki otthon telefonja, mert az aztán tényleg nem volt alapfelszerelés egy lakásban - és ha volt is telefon, de éppen nincs otthon, még a családtagjai se tudtak volna utánaszólni, merthogy ugye a mobilt még fel sem találták. Ha meg valami állami szerelőműhelyt hívtál volna, ott volt telefon, de azok ugyan ki nem jöttek volna még aznap. Szóval, éljen a huszonegyedik század, meg persze a találékonyságod. :))

    VálaszTörlés